Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben az çok tahmin edebiliyorum, 4-3-3 dizilişinde diretir yine kovulurdu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aklima 4-1 kazandigimiz Panathinaikos deplasmani geliyor. Man of the match=mustafa sarp. Simdi ayni rolde fernando oynuyor.

Birde Steau Bukres Sampiyon ligi ön elemesini hatirlayalim. Mal of the match=aykut erçetin. Simdiki kalecimiz Muslera.

sonra hakan balta'nin karpaty deplasmaninda yedigi naneler...servet çetin...baris özbek...jô...
atletico deplasmanina forvetsiz çikmamiz.

gecen sezon bunun yaninda lokum gibi duruyor.

Rijkaard In barça başarısı Rijkaard ile mi ilgiliydi yoksa cruyf - tiki taka alt yapı projesi ile mi ilgilimiydi tartışılır.

Hadi Asamoah için Juve şerroluk yaptıda,Clichy-Konop yapabilseydik şu sol kanadı muhteşem olurdu yaw

Cruijf un basarisiydi ama bu sadece Rijkaard icin gecerli degil Guardiola icinde aynisi gecerli...
Guardiola ama o projenin ürünüdür yani. Alt yapılarında o sistemin içinde eğitimini gördü.
Cruyfu da saygıyla anmak gerekir. Çok büyük futbol beyniydi gerçekten.

Fb Eto hakkında ilgilenmiyoruz dedi ama bence onlar için iyi transfer olur.Gomisi iyi yedekler ama yedek kalmaz.Çift forvet oynasak Belhandanın verimi düşer solda ondan bize iyi olmaz gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eto açıklama yapmış
709.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eto yönetim gerçek değerimi görmesini istiyorum
Kısaca nasri 4 alıyor bende isterim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@RedReport_

Samuel Eto'o, Antalyaspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı. Sorunun para değil ilgi olduğunu kamuoyuna bildirdi.

bu adam mı oynyacak biizm maçta?eto antalyasporun yarısı.nasriyi pozisyonlara sokan kendisiydi yeni malatya maçında.

antalyasporun son antrenmanında menez as takımda gözüküyo.eto ve vainqueur yedek takımda.

Menezin kendine gelmesi 1 ayi bulur.vainquerin de oyle.eto da problemli hadi bakalim iyice karissinlar bizim maca kadar rahat galibiyet alalim donelim.

ama antalya'da kaos var.. Güçlü takımlara karşı göreceğiz sizi...

Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay: "Galatasaray'ın olduğu gibi bizimde kaliteli kadromuz var. Pazar günü onlara ilk puan kaybını teknik bilgilerimle yaşatacağız"

Rumen hoca,Bulent uygun ve samet aybaba'dan sonra Riza calimbay da iddiali

guzel

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antalyada kimin oynadığının bi önemi yok

bam bam indirmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt