Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler biz Galatasarayiz. Karabük'un 1 sene sonra serbest kalacak 30 yasin üstündeki sol bekine 2-3 yil kontrat yapmak zaten söz konusu dahi olamaz. 1+1 iyidir. Mümkünse bundan sonra alacagimiz yerli oyuncular icin de 2+1'de diretelim. Sonra Erciyes'ten gelen Yasin Öztekin bile kendini adam sanmaya basliyor, 4 yil sözlesme yapiyorsun adam her sene zam istiyor falan.

Bunlarla ugrasacak vaktimiz yok. Bizim karakterli, disiplinli adamlara ihtiyacimiz var. Kaan Ayhan mesela dün bir pozisyonda rakip soldan atak yaparken hem topun oldugu bölgeye baktigi gibi ara ara arkadaki rakip oyuncuyu da kontrol ediyordu top benim bölgeme gelirse hamleyi yaparim diye. Cevre kontrolü diye birsey yok Türkiye'de yetismis oyuncularda. ;)

Ünlü totemin yine tuttu gibi yine transfer oldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler biz Galatasarayiz. Karabük'un 1 sene sonra serbest kalacak 30 yasin üstündeki sol bekine 2-3 yil kontrat yapmak zaten söz konusu dahi olamaz. 1+1 iyidir. Mümkünse bundan sonra alacagimiz yerli oyuncular icin de 2+1'de diretelim. Sonra Erciyes'ten gelen Yasin Öztekin bile kendini adam sanmaya basliyor, 4 yil sözlesme yapiyorsun adam her sene zam istiyor falan.

Bunlarla ugrasacak vaktimiz yok. Bizim karakterli, disiplinli adamlara ihtiyacimiz var. Kaan Ayhan mesela dün bir pozisyonda rakip soldan atak yaparken hem topun oldugu bölgeye baktigi gibi ara ara arkadaki rakip oyuncuyu da kontrol ediyordu top benim bölgeme gelirse hamleyi yaparim diye. Cevre kontrolü diye birsey yok Türkiye'de yetismis oyuncularda. ;)
En son ne zaman ise yarar gurbetci transfer ettik

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1+1 olması iyi olmuş pek bi şey beklemiyorum Linnes'i yedeklesin yeter

Garry ve Eren de biraz üst seviyeye çıkarlarsa gayet yeterli olur kadromuz. Devre arası ya da gelecek sezona Allah kerim

Transfer dönemi kapanır güzel bir dönem oldu

Serdar
690.jpg
691.jpg
692.jpg
693.jpg

Galatasarayın sol ayaklı genç futbolcuları

melih gökçimen (u 17 milli takım solbeki-sol açığı)
batuhan tekin(u 18 milli takım solbeki)
atalay babacan ( u 17 milli takımın yıldızı-gelecegin 10 numarası)
recep gül ( sol açık-sağ açık oynyabilen takım oyuncusu-u17 milli tkaım futbolcusu-kaptanı-henüz 16 yaşında)
celil yüksel(önlibero-solbek-topla oynamayı seven tekniği çok iyi bi ortasaha oyuncusu )
yunus akgün(sağ kanat-sol kanat forvet-u17 milli takımı oyuncusu)

Latovlevici ligi ve hocayı bilen topçu. Cüzi miktarda kısa sözleşme çok iyi. Bence çok faydalı olcak. Yaşlı diyenlere de anlam veremedim Mariano'yla aynı yaşta adam, sözleşme de 1+1 daha ne olsun ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt