Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz ortasaha rotasyonumuz da yetersiz, 4 iyi adam var dordu de ilk 11 oynuyor, yedekler cok yetersiz

Yaw şu modluk için gönüllü adamlarıda kaybettiniz daha bulamayacaksınız gibi :D

Yabancı yasağı isteyen Bülent Uygun Osmanlıspor'un lige yaptığı kötü başlangıcın ardından son 1 haftada 4 yabancı transfer etti

Yaw şu modluk için gönüllü adamlarıda kaybettiniz daha bulamayacaksınız gibi :D

Can yazdığın mesajı gördüm. Moderasyon olarak kendi aramızda da konuşuyoruz. Israrından haberim var yani, attığın mesajı da ilettiler. Ancak geri dönüş olmadığı için böyle bok atman hiç hoş değil. Gerçekten ayıp yani şu yaptığın, alıntı yapıp yazabilirsin :D

Okan Buruk: "Ryan Donk ile hiç ilgilenmedik, yani ben de gazetelerde okudum. Daha doğrusu adı bile bize gelmedi."

Can yazdığın mesajı gördüm. Moderasyon olarak kendi aramızda da konuşuyoruz. Israrından haberim var yani, attığın mesajı da ilettiler. Ancak geri dönüş olmadığı için böyle bok atman hiç hoş değil. Gerçekten ayıp yani şu yaptığın, alıntı yapıp yazabilirsin :D

Üstad bok atmadım ki,Kenan abide bende ısrarlıyız tabiki tercih sizin istediğinizi seçebilirsiniz saygı duyuyorum

bu adamın sakatlıgı neydi tam olarak bilen varmı ? yüz sakatlıgı diyor ama hazırlık maclarında oynamadı ligte 3 mactada yoktu

Turgut Doğan Şahin: "Türkiye'deki yabancı hayranlığı yeteneğin önüne geçiyor. 'Yeter ki yabancı olsun.' muhabbeti Türklerin önünü kesiyor."

Turgut Doğan Şahin: " Biz buna karşıyız, yoksa kaliteli yabancı gelsin, biz hiçbir zaman karşı olmayız. Her zaman rekabet hazırız. "

Üstad bok atmadım ki,Kenan abide bende ısrarlıyız tabiki tercih sizin istediğinizi seçebilirsiniz saygı duyuyorum

Bazı kriterler var bu seçimde. Karar verirken 1 kişi bile hayır derse o kişi direk eleniyor ama ısrarın güzel önce ki konuya da yazmıştın sanırım. Kenan için bir şey diyebilirim net olarak, 30 yaş üstü kontenjanımız dolu. Eğer boşalırsa düşünebiliriz :D

Forum hepimizin sonuçta gelecek ne gösterir bilemem :D

Giuseppe Rossi - Oyuncu profili | Transfermarkt

664.jpg

mükemmel bir oyuncu olabilirdi sakatlıkları olmasaydı .. sakatlığı var ve kulüpsüz

Tudor: Galatasaray'ın kaleci hariç her mevkisine oyuncu bakıyoruz. Yapabilir miyiz bilemem ama uğraşacağız. Büyük değişim şart. (Mayıs-2017)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt