Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.960
- 39.782
- 3.993
garry cok sövdük ama herzaman ingilizlerin sevecegi tarz adam süratli fuleli ,bizim scout ekibi böyle adamları bulabiliyor,hertürlü para kazandırır bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha iyisini bulmadan göndermemeliyiz hızlı adamlar çok etkili ya sol ve sağ açıktagarry cok sövdük ama herzaman ingilizlerin sevecegi tarz adam süratli fuleli ,bizim scout ekibi böyle adamları bulabiliyor,hertürlü para kazandırır bize
daha iyisini bulmadan göndermemeliyiz hızlı adamlar çok etkili ya sol ve sağ açıkta
kalenin önüne gitmeye gerek yok uzaktan şut çekmeliler her takım prese karşılık veremicek diye bişey yokaynen,daha iyiside bulunur ama önce iyi para olacak cebinde
garry tam atlet oyuncu aslında şutör bir adam belhanda da misal şutör ama bizim takımda kimse şut cekmiyor nedense
Ali Naci Küçük: Newcastle United, Garry Rodrigues için 6 Milyon Pound'luk teklif yaptı. Yönetim reddetti
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ali Naci Küçük: Newcastle United, Garry Rodrigues için 6 Milyon Pound'luk teklif yaptı. Yönetim reddetti
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diego Costa Fb haberleri dolaşıyo. Bana imkansız geliyo zaten de anlamadığım konu Chelse Costa'yı neden yollamak istiyo? Son sezonu çok verimli geçirmişti sanki.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biri ali naciye Eplde transfer döneminin kapandğını açıklasın..Hoş kapanmamış olsa da sallamasyon haber adam doğru dürüst 3 aç oynadı bizde
Conteyle bi ana avrat küfürleşmedikleri kaldı, takımda kalırsa o da yakındırDiego Costa Fb haberleri dolaşıyo. Bana imkansız geliyo zaten de anlamadığım konu Chelse Costa'yı neden yollamak istiyo? Son sezonu çok verimli geçirmişti sanki.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devre arasında atl Madrid alacak zaten. Devre arasına kadar Chelsea 2de takılır benceDiego Costa'yı Chelsea kiralayacak olsa Porto, Benfica, Lizbon çöker anında boş atmasınlar
Kadıköyde bunlar bu sene bizle en az berabere kalırlar, duruma göre yenerler bile yazın kenara. Hele bir de Fırat aydınus verilirse banko 1[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]tolga73 - 06.09.2017 18:03[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
4. HAFTA
Fenerbahçe - Başakşehir: 2
5. HAFTA
Alanyaspor - Fenerbahçe: 0
6. HAFTA