Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk-Jong-Balta-Umut gibilerinin dehlenmeyişi sıkıntı boşuna maaş ödeyecez

438.jpg
​​

Medya Bilgilendirme | Galatasaray - Fluo sponsorluk anlaşması imza töreni

Galatasaray Futbol Takımı ile Türkiye mobil iletişim pazarında son derece inovatif ve dinamik olan teknoloji firması Fluo’nun ‘şort sponsorluk anlaşması’ imza töreni ve basın toplantısı 13 Eylül 2017 Çarşamba günü yapılacaktır.Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve MNT Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Alexios Mavrogenis’in katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bu transfer dönemi muazzam geçti. Asamoah'ta gelseydi kusursuz olacaktı.
Yönetimi tebrik etmek lazım. Sıfırdan kadro oluşturdular ve harcadıkları para 30 küsür milyon Euro.
Fenerbahçenin Terranoe dönemindeki transferi 50+ milyon Euro civarındaydı.
Net olarak aslinda o kadar gitmedi, basta tabi Brumanin satisindan olmak üzere iyi bir bonservis girisi oldu.
Bunun yaninda Sneijderin para almadan gitmesi yine cok rahatlatti.

Ali Naci Küçük: Newcastle United, Garry Rodrigues için 6 Milyon Pound'luk teklif yaptı. Yönetim reddetti

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her ne kadar kendisini kanat icin su anda yetersiz görüyor olsamda mücadelesi takdir edilesi.
Bu saatte zaten artik mantiksiz olurdu, kalmasi daha dogru.
Her türlü yasinin yerine tercih ederim cünkü takim oyununa katkisi daha iyi.

aynen,daha iyiside bulunur ama önce iyi para olacak cebinde

garry tam atlet oyuncu aslında şutör bir adam belhanda da misal şutör ama bizim takımda kimse şut cekmiyor nedense
Belhandanin su ana kadar gördügümüz sutlari o kadar iyi degildi.
Bence sut konusunda Feghouli´de cok iyi, en azindan West Hamda attigi goller bunu gösteriyor.
Bunun yaninda yine Gomisin sutlari iyi ama uzaktan nasil olur bilemem.
Rodriguezin bu kadar iyi sut cekebildigini bilmiyordum dogrusu.

Diego Costa Fb haberleri dolaşıyo. Bana imkansız geliyo zaten de anlamadığım konu Chelse Costa'yı neden yollamak istiyo? Son sezonu çok verimli geçirmişti sanki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Conte ile anlasamiyor.
Chelsea o adami bonservis almadan birakmaz.

Lato sabah sağlık kontrolü dediler. Yine mi timsah?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

33523.webp
Bu kadroyu oturtmalıyız Tolganın performansına saygı duyuyorum ama bu takımda yedekten katkı vermeli keza Lato,Serdar,Yasin,Selçuk,Eren,Sinan falan lig için çokta kötü alternatifler değil

Nerde nöbet ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Dursun belki adam olmussun dedik, yanildik tabiki

[FONT=&quot]Emre Güral: "Herkes diyor ki Türk futbolcular daha çok çalışsın falan, onunla hiç alakası yok. Sınırsız yabancı kuralına %100 karşıyız."

[/FONT]
[FONT=&quot]28 yaşındaki Emre Güral: "İlk 11'lere bakın; Türkiye'de mi oynuyoruz, başka yerde mi belli değil."

EVET Türk topşçusunun zihniyeti bu 37 yaşındaki etoo yu kesemiyor sınır gelsinki çalışmadan ilk 11 de oynasın[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt