Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi ayağına sıkıyor Antalya, güzel kadrosu var ama bütünlük yok.
Yildiz oyuncuyu her türlü getirirsin, is paraya bakar.
Ama iste böyle duruma düsersin, ben yakin zamanda aynisini besiktasta bekliyorum.
Bir yanda Pepe ve Negredonun aldiklari maas, öbür tarafta Quaresma ve Talisca.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
455.jpg
Vape - 07.09.2017 13:56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
456.jpg

Valla sevinemiyorum bile gelse bile macta en fazla 4 kez bulusabilir‚ bunlardan belki 1 tanesi pozisyon olur onuda atti atti atamadi saglik olsun. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2019a kadar sözleşmesi var silvanın.20 milyon avro mu verdiler acaba:o vay beee fenere bak

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
455.jpg
Vape - 07.09.2017 13:56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
456.jpg

Valla sevinemiyorum bile gelse bile macta en fazla 4 kez bulusabilir‚ bunlardan belki 1 tanesi pozisyon olur onuda atti atti atamadi saglik olsun.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

lan nereye geliyo mal mı bunlar

Muslera
Mariano Maicon Denayer Lato
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Yedekler:
Eray, Serdar, Koray, Linnes, Tolga, Selcuk, Yasin, Emrah, Sinan, Eren

Ilk 21'e girebilecek Gencler:
Recep, Atalay, Celil,...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Rıza Çalımbay: "Şu an bir kriz içerisindeyiz. Eto'o krizi. Bu hem takıma, hem bize, hem de Eto'o'ya zarar veriyor. Bir an önce çözülmeli."

Rıza Çalımbay, Galatasaray maçına temkinli yaklaşıyor: "Eto'o krizimiz var. Takımın dengesi bozuldu. Nasri ve Menez henüz hazır değil."

Aziz başkan paralı köpeklerine talimat vermiş 2-3 adam yazın rahat edelim diye

Rıza Çalımbay: "Menez'in hazır duruma gelmesi için 2-3 hazırlık maçında 90 dakika oynaması lazım. Süper Lig zor bir lig."

Rıza Çalımbay: "Nasri'nin Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Son maçta Nasri'yi mecburen oynatmıştık."

musondayı alıp size verelim,yeterki eksik çıkmayın

Fb Costa ve Silva'dan sonra bir bomba daha patlatıyormuş,uzun uğraşlar sonucu Benzema fb'de Aziz Yıldırım yüz yüze konuşup ikna etmiş

Ben Arfa, Eto'o, Diego Costa, David Silva derken Fenerbahçe baya baya yıldızlar karması oldu. Aziz Başkanı kutlarım.

Gomis: "Önce evimizdeki Fenerbahçe maçını kazanalım, Sonra deplasmana hesabı kapatmaya gideriz. Her güzel şeyin bir sonu vardır."
[FONT=&quot] "Taraftarların ırkçılığa karşı beni sahiplenmesi çok hoşuma gitti. Hakları ödenmez. Daha önce de yaşadım ancak ilk kez sahip çıkıldı"[/FONT]
:hat:

M.City gelecek için Ozan Tufan'da alım önceliği istemiş Silva için görüşmeler tıkanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt