Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Arıcı
@emre_arici
fransa'dan carrasso boşta.
35 yaşında ama 1 senelik iş yapar. tecrübesi yeter adamın.

Cenk Ergün'ün twitter hesabını buldum galiba beyler , adam şu tweeti bugun 15:26'da attı :D

@sedatcebi

Lucas Moura -> Kiralık
223.jpg

mouranın gelcegini sanmıyorum ama totem amaclı koydum.belki bi sol açık alırız diye.

Çok yerinde bir hamle carraso hamlesi.Sakatlik bu ne zaman geleceği belli olmaz.Hatirlarsaniz 2013_2014 sezonunda muslera fenerbahce,real madrid ve kopenhag deplasmanlarında sakat olduğu için oynayamamisti.O maçlarda herkes eray'in performansını hatırlıyor herhalde.

Baleeeeeeeeeeee

@firatdemirtas11

Carrasso 500 yakin resmi maç oynamis zaman zaman FR MT cagrilan biri. Yaşlandi ama buyuk kaleciydi. Görev düserse layiki ile yerine getirir

Transfer döneminin son günü yıldız yağacak belli oldu. Cosata, David Silva, Moura, Vida, Sosa

Futbol Arena @futbolarena

Galatasaray'da yarınki imza törenine Denayer ile beraber Latovlevici de katılacak. İmza töreni saat 14:00'te.

moura gelirse garryi portekiz liginden bir takıma kitleyelim sinanı da benficaya

Muslera saha içinde (Allah korusun) sakatlanıp kırmızı kart görmediği sürece en azından güveneceğimi biri oldu.

Yalnız hangi futbol aklı yaptırdıysa helal olsun.
Yabancı genç kaleciyi tribünde bekletemezsin. Ama bu adam bekler şans verdiğinde de oynar.

@futbolarena

Galatasaray'da Carrasso ile 1 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Deneyimli kaleciye 400 bin Euro yıllık ücret ödenecek.

tekrar yazıyım.çok iyi gerçekten de....uruguaylı kaleci gurrucega ile de devre arası anlaşıp kiralamalıyız bi takıma.muslera sonrasını düşünmeliyiz.

Moura Tolgayı keser Garry'i değil. Garry'i Feghouli kesti.
(ama gelmez.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt