Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneler önce bir Galatasaray maçında biz öndeyken dakika 75te girip 2 top kaptırıp eli belinde gezip takımı satmıştı. o gün arda denen hırt benim için bitmişti. umarım yalan haberdir.

söylenildiği gibi kaptanlık filan verilirse hele olacakları düşünemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergen haberlerı akıtmaya basladı

Lan ne güzel 3. haftadan şampiyon oluyoduk nerden çıktı şimdi bu. Futbol böyle bişey işte ne zaman ne olacağı belli olmaz

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda, Tolga ve Garry'den daha yetenkli ama onlar kadar çalışacak mı ? Önemli husus bence bu.

kaptan yapmak gibi bir gaflete düşmezler enazından umarım şımartıp başımıza çıkarmasınlar

Edit.

Tekrar tekrar aynı mesajları atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Lütfen kurallara uyalım. Uymayanları da uyaralım.

Levent Akgün
GSC Forum Moderatörü Gece Ekibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şaka maka arda ile tolga'yı karşılaştırıyor millet. Kafayı mı yediniz ?

Arda gelirse şu kadroya rağmen oynadığı maçı seyretmem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uzun adamla birlikte yanyana pozlarını görürürz bol bol,bazende canı isterse sahada görürüz

Ya Arda falan çalışacak diyorlar. Yahu adam çalışmaz. Takımı karıştırmaya geliyor. Kusura bakmayın. İstemiyorum. Gelmesin takımımızı karıştırmasın. Çok güzel giden tekere çomak sokmasın. İstemiyorum.

Arda hırs yapıp gelecektir bu ligte her türlü oynarda sıkıntı yapmayın bu kadar bence. Okadar bonservis görmüş adam katkı verecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda feghouli şampiyon ligi seviyesidir ancak "adam" oynarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt