Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haber kesin bi dille yazılmış,söylenmiş.hayırlı olsun ne yapak

Normal bir insan hatalarından zekası ve edebi ölçütünde ders alır, Arda ise hata yaptıkça azıtan cinsten çiğ biri...Terim' le yaşadığı ve tamamen haksız olduğu son olaydan sonra MT kaptanı olarak sahaya çıkmasını zafer sarhoşluğuna dönüştürmüştür bile sözümona kurnaz beyninde...

Yeteneklerine lafım yok. Ancak sporcu-beşeri karakteri bakımından leş bir 'adam'...Bunu alacağımıza Emre Mor' u alaydık ya 's.kine b.kuna' hesabı, ödenecek bonservisin dönüşü de gayet mümkündü hem; yerliyse yerli...Canım sıkıldı gece vakit...

Ya Arda falan çalışacak diyorlar. Yahu adam çalışmaz. Takımı karıştırmaya geliyor. Kusura bakmayın. İstemiyorum. Gelmesin takımımızı karıştırmasın. Çok güzel giden tekere çomak sokmasın. İstemiyorum.

Levent son dönemki duruma bakarsan öyle ancak. Takımı karıştıramaz imkanı yok. Tek kankası selçuk var. Tudor ikisininide kulağını çeker. Tudorun lafıyla kimleri sildi bu takım ? Bir bok karıştıramaz çocukca yorum yapmayalım gözünü seveyim. Taraftar zaten karşı. Seve seve çalışacak. Başka şansı yok. Görürsün gelirse.

Rac1 e göre Arda turan Galatasaray ile 2 yıllık bi anlaşma imzaladı.

Adam istenmediğini biliyor, gelirse kendini ispatlamak icin gelecektir ve bu olabilecek en iyi senaryo.
Gelecegini dusunmuyorum o ayri

İlk defa ne güzel transfer döneminde Türk oyuncu almadık diyecektim ki Arda haberi çıktı. Umarım gelmez.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takimin kaptani Nando 10 numarasi Belhandadir ve kimsenin 11deki yeri kesin degildir formayi calisan alir. Bunu bilerek geliyorsa gelsin

243.jpg

Patron Arda'yı istemezsin sen. Yapma böyle godik hareketler.

Arka sayfada yazdı birisi. Arda gelince pastaya çilek değil, bok koymuş oluruz. Vaziyet aynen bu.

Arda'nın Ekim ayındaki eleme maçlarına, olası playoff maçlarına ve yine olası bir dünya kupasına form tutarak gitmesi için birilerinin müdahalesi ile Galatasaray'a getirileceği belliydi. Bu transferde muhtemelen sponsor desteği de sağlanacaktır Galatasaray'a.

katalancada cevirdim.imzaladı diyo bildiğin.yine de bekleyelim biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt