Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan harbi gece gece canım sıkıldı. Adam bizi satıp gittiğinde acayip üzülmüştüm, resmen takımı g.t gibi bırakıp gitmişti.

Evi yıllar önce terkedip sonra birden bire gelen baba gibi. Kolay kolay kabul edilmez. Şahsen benim açımdan ardayı kabul etmiyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Twitterda anketlerde gelmesini istemeyen kadar gelmesini isteyen de var :red:

Kaptanlığın Nandodan alınıp Ardaya verilmesi söz konusu bile olamaz. Kaptan olarak gelmiyor, çalışacak mecbur.

Segons ha pogut saber RAC1, Arda Turan deixarà el Barça. El jugador turc té enllestit un acord amb el Galatasaray per jugar-hi cedit les pròximes dues temporades.

RAC1'e göre, Arda Turan Barça'yı terk edecek. Türk oyuncusu, Galatasaray ile önümüzdeki iki sezonda oynayacağı bir anlaşmayı imzaladı.
Adamlar imzalarken yanındaymış gibi konuşmuş

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arda kafasına göre davranamaz,ha davranırsa direkt kadro dışı kalır.bizim ardaya degil ardanın bize ihtiyacı var.bunu unutmayın.

Arkadaşlar o kaynak yazıyorsa olmuş bitmiştir. Bu dakikadan sonra YIKICI yorumlar yerine YAPICI yorumlar yapın. YIKICI yorumlar birşey kazandırmayacak bize.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim canım sıkılmadı.geçen sezon barcelonada az şans bulmasına ragmen verdiği katkıyı gördüm.güzel goller attı,etkili oldugu zamanlar oldu.

Ya şu kaynak sağlam geyiğini bırakalım artık tüm medya asamoah geldi dedi de ne oldu?

Arda yı hiç istemiyorum ama gelirse de destek çıkarım. Peşinen sabah akşam sallayan tayfa ilede ceza forumunda takılırız artık.
He baktık korktuğumuz başımıza geliyor birlikte linç etmesinide biliriz :)

Allahtan tudor var,arda 2 laf etti mi tudor yedek kulübesini bırak kapıyı gösterir.

Yalnız Arda da biliyor taraftarın kendisi hakkındaki düşüncelerini. En azından bu sene için kendisini tekrar taraftara sevdirmeye çalışacağı kesin ancak olası şampiyonluktan sonra kendisini hangi noktada göreceği konusunda şüphelerim var.

Ama şu kesin ki 2 sene fazla... 1 sene yeterliydi, o bile bize çok gelirken.

arda net olarak istenmedigini biliyor yani arkasında her an köpürmeye hazır taraftar var

eger kıcını göbegini eritir 66 numara arda gibi oynarsa katkı verir

ama medyanın uzun adamın acunun kıcının dibinden ayrılmazsa taraftar zaten cevabı verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt