Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kuşlarda sıkıntı forvete topu götürecek adam eksikliği gidip forvet almışlar :)

AYKUT iNCE‏ @aykutince76

Bu gece Cenk Ergün'e sorularınızı #transferraporu etiketiyle sorabilirsiniz yarın 22.00-00.00'da veda programında

Son düzenleme:
Çok övdüğünuz 2 lafından biri adamlık doğruluk olan Arda daha geçen gün merak etmeyin gelmiyorum demedi mi ne değişti de bu (adam)! 2 günde tekrar gelmeye karar verdi ardacilar açıklayın

TT

fenerin sıkıntısı 1 numarasında. her 2 kaleciside 1 adam etmez.
ortasahasını konuşmaya bile gerek yok.
jansseni alsa ne olur almasa ne olur.

Jannsen için ingilizler çöp demiş hep.Muhtemelen yıllık 4m euro bayılmışlardır buna.

TS Sosayı kapa bildirmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya harbiden yeterin ya bıktım kutup noktalarınızdan. Bir adam sizinle aynı düşünmüyor diye fenerli ilan edilmesinden... Adminlerin bu hakarete sessiz kalmasından...

Ben açık net yazıyorum bana tek bir kişi fenerli desin ana bacı söverim. Bana ceza verecek olan admine de söverim. Bana ceza verdiği için değil bana fenerli diye hakaret ettiğinde kayıtsız kalıp görevini yapmayıp beni bu yola ittiği için...

Arda gelmiyor diye haber yapıyor bizim basın, içim biraz rahatladım iyi bari

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bismillah bu ne yahu sabah sabah. Bunlar öğlen 12de bitiyor sanıyor sanırım transferleri :D

Arda gelsede gelmesede çok bişey hissetmem ama bu ligteki tüm futbolculardan kaliteli olduğunu da asla tartışmam sadece sorunlu oluşundan nötrüm

207.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaraylı yöneticilerinde işi gücü yoktu bütün kaynaklara ayrı ayrı açıklama yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt