Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya harbiden yeterin ya bıktım kutup noktalarınızdan. Bir adam sizinle aynı düşünmüyor diye fenerli ilan edilmesinden... Adminlerin bu hakarete sessiz kalmasından...

Ben açık net yazıyorum bana tek bir kişi fenerli desin ana bacı söverim. Bana ceza verecek olan admine de söverim. Bana ceza verdiği için değil bana fenerli diye hakaret ettiğinde kayıtsız kalıp görevini yapmayıp beni bu yola ittiği için...

Fenerli arkadaş huzursuz olmuş bu mesajında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tehlikeyi atlattık arda gelmeyecekmiş haluk yürekli Twitter da yazmış

Aslolan Galatasaray'dır

Arda geliyor mu lan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akşam olsada son transferlerle yeni bir fm kariyerine başlasak

gelmemesi çok iyi oldu ardanın barcelonada savaşır formayı alırım diyordu muhtemelen b takımda abilik yapıcaktır reys

Dursun Özbek: Kafamı bozmayın 2 transfer daha yaparım yakarım o beyinlerinizi!!! :)

oh beee

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON DAKİKA

İspanyol basınından sabah saatlerinde gelen "Arda Turan Galatasaray'da" haberleri sarı-kırmızılı camiayı ayağa kaldırdı.

BiP Spor, Galatasaraylı yetkililere ulaşıp "Arda Turan" transferini sorarken haberlerin gerçeği yansıtmadığı bilgisine ulaşıldı...

Galatasaray cephesi, üstüne basarak transferi bitirdiklerini ve Barcelonalı yıldızın şu anda Galatasaray'a gelmesinin mümkün olmadığını yineledi!

Arda nın oynadığı takımlar Akhisar belediye, Kasımpaşa değil. Geçen sene alt sıralardaki Celta ve Las Palma'sı bu lige koy ilk 4 e girer. Arda üst düzey takımlara karşı oynuyor. Ayrıca Arda 34 yaşında olup, durduğu yerden top oynamıyor. Kıyaslama yaparken bu kriterleri ön plana koy.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynadığı Lig İspanya, oynadığı Takım Barcelona, o saydığın takımlar Barcelona için o ligin Akhisarı, Kasımpaşası. Şu anda Arda bayağa statik bir top oynuyor ve bir yarıyı çıkaracak gücü bile yok.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKİKA

İspanyol basınından sabah saatlerinde gelen "Arda Turan Galatasaray'da" haberleri sarı-kırmızılı camiayı ayağa kaldırdı.

BiP Spor, Galatasaraylı yetkililere ulaşıp "Arda Turan" transferini sorarken haberlerin gerçeği yansıtmadığı bilgisine ulaşıldı...

Galatasaray cephesi, üstüne basarak transferi bitirdiklerini ve Barcelonalı yıldızın şu anda Galatasaray'a gelmesinin mümkün olmadığını yineledi!
Çok şükür!

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt