Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya harbiden yeterin ya bıktım kutup noktalarınızdan. Bir adam sizinle aynı düşünmüyor diye fenerli ilan edilmesinden... Adminlerin bu hakarete sessiz kalmasından...

Ben açık net yazıyorum bana tek bir kişi fenerli desin ana bacı söverim. Bana ceza verecek olan admine de söverim. Bana ceza verdiği için değil bana fenerli diye hakaret ettiğinde kayıtsız kalıp görevini yapmayıp beni bu yola ittiği için...

Durum bu malesef. Neredeyse 1 yıldır girmiyordum foruma ama hala aynı,düşük düşük mesajlar.

Arda ağzı ile ejderha tutsa artık Barselona'da kadroya giremez valverde sildi onu.

Arda geliyormu gelmiyormu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşkın Ateş Arda gelmeyecek diyor, evren Turhan hayırlı olsun dedi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumdaki genç kuşlar rahatsız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda Galatasaray'a gelirse olacakları sıralayayım.
ilk 2 ay form tutmaya çabalar.Sonrasında Tudor ilk 11 e alırsa sol kanada geçer.Maç içinde hiç koşmayıp ndiaye ye fernando ya sen sağa sen sola koş diye emir yağdırır.Aşırı adamlıktan artist artist yürümeye başlar.Tudor yedek bırakmaya başlayınca arda yı.Medya sormaya başlar arda niye yedek falan filan diye.Sonra arda çıkar der ki niye yedek kaldığımı tudor a sorun der.Sorunlar başlar.Tudor la kavga ederler.Ya tudor ya arda gider.Bence tudor gider.Gelmesini isteyenler bunlara hazırlasın kendini.

bugün patlicanli lokma kebabi fena olmaz hea

Arda Galatasaray'a gelirse olacakları sıralayayım.
ilk 2 ay form tutmaya çabalar.Sonrasında Tudor ilk 11 e alırsa sol kanada geçer.Maç içinde hiç koşmayıp ndiaye ye fernando ya sen sağa sen sola koş diye emir yağdırır.Aşırı adamlıktan artist artist yürümeye başlar.Tudor yedek bırakmaya başlayınca arda yı.Medya sormaya başlar arda niye yedek falan filan diye.Sonra arda çıkar der ki niye yedek kaldığımı tudor a sorun der.Sorunlar başlar.Tudor la kavga ederler.Ya tudor ya arda gider.Bence tudor gider.Gelmesini isteyenler bunlara hazırlasın kendini.

Hocam avatarındaki before olan Aysal nedir öyle ya Darth Sidious sandım :D

Arda gelmiyomuş boşuna telaş yaptık :D Şu an kadroda tek alternatifsiz bölge Belhanda'nın oynadığı mevkii orayı yedekleyebilecek stilde bi adam yok kadroda Atalay a takıma yükselmek istiyosa bu fırsatı iyi kullanmalı.

Arda gelmiyomuş boşuna telaş yaptık :D Şu an kadroda tek alternatifsiz bölge Belhanda'nın oynadığı mevkii orayı yedekleyebilecek stilde bi adam yok kadroda Atalay a takıma yükselmek istiyosa bu fırsatı iyi kullanmalı.

N diaye var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YouTube

İngilizler'in çöp dediği kadar var bir kaç videodan izlediğim kadarıyla. O kadar bir şey bulamamış ki videoyu hazırlayan ancak kaçırdığı gollerle penaltıları koyabilmiş. Güzel gol kaçırıyor maşallah. Gerçi, "burası Türkiye PL'den gelen oyuncular fark yaratır mutlaka" diyoruz da, Aykut Kocaman ile pozisyon sadakatine uyarsa bi cacık olmaz bundan. Pozisyon sadakatine uymazsa sıkıntı yaratabilir. :asd22:

Aykut'la pozisyon sadakati de güzel program ismi olur ha. Saba Tümer'le çay saati gibi oldu. :D

Sol kanat kadronun geneline nazaran zayıf kaldı ama ligde ölüm kalım olmaz bu durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt