Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapıyon sürekli. Ne istiyon onu söyle? Hala kararsızmısın dicemde Arda gelmicek iddia yattı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moruk beni banlatmak için böyle bi züt lazım bide böyle bi billur lazımki onları birbirine çakıştırıyim. Hadi yallah.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birer birer banlanacaksınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iki kuş avcısının birbirine düşmesi hoş değil .

Ozan forumun veteranlarındandır bu arada , zütü yüksektir yani.

Biz böyle anlaşıyoruz Melih başkan. Bi sinerji oldu aramızda böyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YouTube

İngilizler'in çöp dediği kadar var bir kaç videodan izlediğim kadarıyla. O kadar bir şey bulamamış ki videoyu hazırlayan ancak kaçırdığı gollerle penaltıları koyabilmiş. Güzel gol kaçırıyor maşallah. Gerçi, "burası Türkiye PL'den gelen oyuncular fark yaratır mutlaka" diyoruz da, Aykut Kocaman ile pozisyon sadakatine uyarsa bi cacık olmaz bundan. Pozisyon sadakatine uymazsa sıkıntı yaratabilir. :asd22:

Aykut'la pozisyon sadakati de güzel program ismi olur ha. Saba Tümer'le çay saati gibi oldu. :D

Adam tam bir gol makinesi. 27 maç 2 gol. Önünde kimse duramaz artık. :asd22:

Arda o kadar yüzsüz değildir adam taraftra istemiyor dedi açık açık İspanyolların fotosporudur muhtemelen

Duyduğum kadarıyla forumun müdavimleri geçmişte birer birer gönderilmiş buradan.Ortalık genç arkadaşlara kalmış.Haliyle profiller de düşmüş biraz.

6-7 sene once sıcak bir ortam vardı, şahin ak ugur dogan, kuyumcu arda, dünya turuna cıkan alemdar, videocu aydın kay. Cok egleniyorduk önceden, forumda birbirini tanımayan yoktu. ama artık yorum yapmaya bile çekiniyor insan, direkt kuş damgasını yapıştırıyor 6-7 aylık üyeler. öyle samimi bir ortamı bulamayız bu saatten sonra

6-7 sene once sıcak bir ortam vardı, şahin ak ugur dogan, kuyumcu arda, dünya turuna cıkan alemdar, videocu aydın kay. Cok egleniyorduk önceden, forumda birbirini tanımayan yoktu. ama artık yorum yapmaya bile çekiniyor insan, direkt kuş damgasını yapıştırıyor 6-7 aylık üyeler. öyle samimi bir ortamı bulamayız bu saatten sonra

İsminiz de vardı yeni çeri grubu diye hahahahahhahahahahahahahah

Alemdarı tanırım.1 kez nevizadede 1 arkadaş tanıştırmıştı.Baya kafa biri.Samimi düzgün insan.Yazık olmuş müdavimlere.

İsminiz de vardı yeni çeri grubu diye hahahahahhahahahahahahahah

Hahahahahahah, benim öyle bi tarafta oldugum grup yoktu aslında herkese yakın olmaya calısırdım. Alemdarla ugurun arası kötüydü. Berk omega vardı bir de hatırlar mısın o nerede acaba

Arda Galatasaray a gelecek denince hooww

Fenere gidince tüh kaçırdık

Size Müstahak

Bunlar sanırım bi ara ban yemişti 6-7 kişi, ultraslan foruma geçmişlerdi orada da 1-2 ay sonra şutlanmışlardı. Ne zaman aklıma gelse gülüyorum ya hahahaahahahah cok güzel günlerdi

Welliton'u alak yav bütün sezon Gomis-Eren'le geçmez.

Hahahahahahah, benim öyle bi tarafta oldugum grup yoktu aslında herkese yakın olmaya calısırdım. Alemdarla ugurun arası kötüydü. Berk omega vardı bir de hatırlar mısın o nerede acaba

Rapci olan mı

Janssen van porsi soldado fernando 4 forveti ne yapıcak bu mallar orta saha yok yanlız bizde bir forvet kiralasaydık iyi olurdu aslında niasse iyi giderdi!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt