Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle insanlarla futbol konuşuyoruz işte. Bitmişsin be gsc.

Futbolu sadece ayakla oynanan bir oyun zannediyorsun

Karakter ve akil olmadiktan sonra bos

Dedesi yasinda gazeteci döven,milli takim kampinda prim meselesini konusup istedigini alamadigi icin takimi sabote eden,futbol sahalarindan cok Magazin programlarinda boy gösteren,teknik direktörüne saygisizlik yapan,milli takim teknik direktörüyle o gelmesin bu gelsin pazarligi yapan,kardesim dedigi Adama tekme tokat saldiran baska bir oyuncu varmi avrupa'da arda turan disinda

Futbolu sadece ayakla oynanan bir oyun zannediyorsun

Karakter ve akil olmadiktan sonra bos

Dedesi yasinda gazeteci döven,milli takim kampinda prim meselesini konusup istedigini alamadigi icin takimi sabote eden,futbol sahalarindan cok Magazin programlarinda boy gösteren,teknik direktörüne saygisizlik yapan,milli takim teknik direktörüyle o gelmesin bu gelsin pazarligi yapan,kardesim dedigi Adama tekme tokat saldiran baska bir oyuncu varmi avrupa'da arda turan disinda
Boşa anlatıyorsun. :)

[FONT=&quot]Cédric Carrasso : ''Bu yaz Türkiye'den zaten teklifler aldım. Bir kulüp bana yılda 2,2 M € teklif etti, Kabul etmedim.''
Malum kulüp şikeciler olabilir mi [/FONT]
:asd22:

Janssen bu ligde is yapar ya. Bize gelmesini istemistim cok.. bu tip alt liglerin golcüsü

Dedi 15 yasindaki arda sadi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

181.jpg

182.jpg

Hadi bakalim yavrucugum bos yapma

Transfer sezonu açıldığında Dursun Özbek yönetimiyle böyle bir transfer sezonu geçecek deseler hiç birimiz inanmazdık herhalde :D
184.jpg

Twitter'da bakıyorum bir Arda evladımız geyiği dönüyor,ne kadar komik..
Tam takım olduk diye seviniyoruz hemen takımın anasını ağlatma peşindeler..

21.5 Milyon harcama ile bu takım kuruldu gayet başarılı bir transfer dönemi ,Lato-Carrasso ve Denayer fırsat transferleri oldu gibi

11 saat 29 dakika kaldi. Arda bu sure zarfinda da gelmezse sampiyonluk kutlamalarina baslayabiliriz.

Hadi hoca bitir şu transfer dönemini göbekli gelmeden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet Bulut açıkladı zaten Arda gitmicek bir yere diye sakin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence Maicon tam ihtiyacımız olan bi profilde oyuncu stoper açısından. Uzun pasları isabetsiz genelde ama yerden ayağı çok temiz. Hücumu rakip sahaya yıkan bi takımsan stoperlerin ayağı iyi olacak. En ufak sıkışmada kaleciye dönüp atağı bitirmemek için. Defansif yönü zaten çok iyi onu konuşmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt