Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
devre arasında takım iyi giderse 1-2 tane potansiyelli oyuncu alıp kiralayabiliriz. İskeleti kurduk artık ve 2-3 sene götürür bu iskelet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artik, birde kendi kendini mi inkar etmis, ben sadece geldiginde o sacma benzetmeyi yapti saniyordum.![]()
![]()
Hadi bakalim yavrucugum bos yapma
10 numara nın bedeli bu. Stoperde 7-8m dan aşşağı kalite yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
[FONT="]Cédric Carrasso : ''Bu yaz Türkiye'den zaten teklifler aldım. Bir kulüp bana yılda 2,2 M € teklif etti, Kabul etmedim.''
Malum kulüp şikeciler olabilir mi [/FONT]:asd22:
Yaşlı bu arkadaşlar ama.
iste sunu yazma be kardesim.Millete bok atıp eleştirmek ten ne keyif alıyorsunuz? Milleti tartışma yeri değil Nöbet yeri burası.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet bende baktım hacklendiler mi ne oldu acaba,iki neşemiz vardı gülüp eğleniyordukAntu hala iptal
Bonservis bedellerine gore. Brezilyalı oyuncular 30 undan sonra kontak kapatıyorlar. Belhanda da kuzey Afrikalı sonuçta.Belhanda 27 Maicon 29 ? Bumu yaşlı anlayışın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah ve kanat forvet içindi o bütçeYalnoz bütçe 30+satılan oyuncular olacaktı. 9-10 milyon euro bütçe kaldı.
iste sunu yazma be kardesim.
Dün aksamdan beri, Ardanin gelmesini istemeyen millete etmediginiz laf, yapmadiginiz yakistirma kalmadi.
Az tutarli olun, tutarli.
Welliton'u alak yav bütün sezon Gomis-Eren'le geçmez.
Bonservis bedellerine gore. Brezilyalı oyuncular 30 undan sonra kontak kapatıyorlar. Belhanda da kuzey Afrikalı sonuçta.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru ama genele vurursak çaptan düşen çokDani Alves örneği var Alex'te oynadı. Karakteri olan 30'undan sonra devam edebiliyor demekki