Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Balta,Donk,de Jong ve Umut Gündoğanı Blackliste yazalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakeme krampon atanFutbolu sadece ayakla oynanan bir oyun zannediyorsun
Karakter ve akil olmadiktan sonra bos
Dedesi yasinda gazeteci döven,milli takim kampinda prim meselesini konusup istedigini alamadigi icin takimi sabote eden,futbol sahalarindan cok Magazin programlarinda boy gösteren,teknik direktörüne saygisizlik yapan,milli takim teknik direktörüyle o gelmesin bu gelsin pazarligi yapan,kardesim dedigi Adama tekme tokat saldiran baska bir oyuncu varmi avrupa'da arda turan disinda
Muslera
Carrasso
Eray
Maicon
Denayer
Serdar
Ahmet
Koray
Mariano
Latovlevici
Linnes
Fernando
Tolga
Ndiaye
Selçuk
Belhanda
Feghouli
Rodrigues
Yasin
Sinan Gümüs
Gomis
Eren
Totnım stayla 23 kişilik kadromuz öbürleri kadroda kalsa bile A2 takımla falan çalışsın
yedek sprinter forvet alsaydik iyi olurdu aslinda (nakoulma yada Welliton )
Sinan var
Haddini bildirdiğini saniyor ama ben suan haykira haykira gülüyorum öylede devam edicem hshshhshshshahha
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o zaman yedek kanat eksik oluyor. Ikisini doldurabilen bir oyuncu alinsa iyi olur
Ooooo haddimi bildirmiş alkislayin şunu vsbbdbndnsnnsnanannansnsnnanannananahahhagahhahahahahhaga
Volkan Şen yada Arda Turan ?
Ooooo haddimi bildirmiş alkislayin şunu vsbbdbndnsnnsnanannansnsnnanannananahahhagahhahahahahhaga
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tüm hanimlardan özür diliyorum ama bizim orda gancik kikirdamasi derler.O nasıl bi gülme şekli ya
dafuq?
Aslında takımın tek eksik parçası bunlardan biri ama karakter yoksunu ikiside