- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Garry ile iyi rekabete girerler. Hem garryden hem kendisinden olağanüstü bir katkı alabiliriz. Umarım aliriz.nakoulmayi alip rahatimiza bakalim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garry ile iyi rekabete girerler. Hem garryden hem kendisinden olağanüstü bir katkı alabiliriz. Umarım aliriz.nakoulmayi alip rahatimiza bakalim
Raporladim ama muhtemelen kimse takmayacakİçinde gezdirmiş bu gerçeği kabul et
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Raporladim ama muhtemelen kimse takmayacak
Yha çen ponçikmisin yha nasil guluyon oyleeeeeHaddini bildirdiğini saniyor ama ben suan haykira haykira gülüyorum öylede devam edicem hshshhshshshahha
latovlevici fiziken linnesden iyi defansı da öyle diye tahmin ediyorum.
tek merak ettiğim temposu linnes gibi dk 90 da kosacak kadar olur mu
linnes gibi rahat adam gecebileceğini de sanmıyorum ama pas oyununda iyi oldugunu duydum.
durum böyleyse sol kanat işlemeye başlar.
tamam güldük eglendik ama bunu zaman ihrac edeceksinizTempo bilemem ama yetenek olarak Lato daha yetenekli ve daha iyi bir oyuncu.
iste sunu yazma be kardesim.
Dün aksamdan beri, Ardanin gelmesini istemeyen millete etmediginiz laf, yapmadiginiz yakistirma kalmadi.
Az tutarli olun, tutarli.
Ortaya atilan bir laf herkesi töhmet altinda birakir.Arda Transfer konusu? Ayrıca art niyetli olmayan kuş olmayan kimseye laf etmedim. Laf ettiklerimede önce anlattım anlamıyorlarsa anladıkları dilden konuştum. Ben ne dediğimin farkındayım ÇARPTIRMA
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortaya atilan bir laf herkesi töhmet altinda birakir.
Bir yerde, bir toplulukta ortaya kötü bir laf at bakalim neler oluyor.
Donk takımda kaldı gibi