- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
ben de onu diyorum işteNainggolana herşey iyi anlatılırsa ikna olur adam. Çok iyi dünya çapında doktorlarımız hastanelerimiz mevcut. Avrupanın çoğu ülkesinde bu imkanları bulamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de onu diyorum işteNainggolana herşey iyi anlatılırsa ikna olur adam. Çok iyi dünya çapında doktorlarımız hastanelerimiz mevcut. Avrupanın çoğu ülkesinde bu imkanları bulamaz
sampdoria vardı sanırım birdeCagliari almıyorsa geriye biz mi kalıyoruz? Başka bir takım adı geçti mi medyada?
Fener’e hakaret edenler varsa herkes geçmiş postlarını bir gözden geçirsin karşı misilleme yapılabilirSu antuda ki Galatasaraya hakaret eden embesillerin hepsinin capsi alinmis
Savciliga basvuracak Galatasaray hukukculari
6222 yarginlasin mallar, gram beyin yok bunlarda Galatasaraya hakaret edince acilari diniyor galiba![]()
Cagliari almıyorsa geriye biz mi kalıyoruz? Başka bir takım adı geçti mi medyada?
Çinliler geçmişti onları reddetti zaten. Bir de sampdoria ismi görmüştüm sanırımCagliari almıyorsa geriye biz mi kalıyoruz? Başka bir takım adı geçti mi medyada?
ULAN GEL BEEE
Fener’e hakaret edenler varsa herkes geçmiş postlarını bir gözden geçirsin karşı misilleme yapılabilir
Galatasaray Kulübü avukatlarının, Abdurrahim Albayrak ve diğer üyelerle ilgili kararları da istinafa taşıması bekleniyor. Burada da benzer bir karar çıkması halinde Galatasaray yönetimi seçim kararı almak zorunda kalacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi