Mehmet Aslan
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.733
- 8.037
- 2.568
Feghouli 8
Belhanda 4
Onyekuru 10
Falcao 25
Babel 11
Emre Mor 6
Jimmy 3
Seri 3
Boss 3
Adem 3
Belhanda 4
Onyekuru 10
Falcao 25
Babel 11
Emre Mor 6
Jimmy 3
Seri 3
Boss 3
Adem 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süreci başından beri takip ediyorum.daha 1 sayfa önce @Erkan Taş abi açıklamış denetim kurulu olayını.iyi takip et mevzuyuya bu rodopa da güven olmaz haber şimdi düştü daha nerden aldın hemen ayrıntıları
Tercuman mert cetin fotosunu begenmis umutlanalim mi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
malzeme yok ama : ) timsahYangın tayfaya malzeme çıktı.
Bence de en mantıklısı.yoksa bu dinazorların davaları bitmez.baskın seçim yapıp 1 ayda s.. atalım bu hainleriFalcaoyu alip secime gitsinler.![]()
Bizim kulüpte sinek ölse hemen kaos başlıkları atılıyor çok ilginç gerçekten.ben cok sıkıldım ya.döndüm döne dönmeyen ebe misali haberlerden.kulüpten,avukatın açıklamalarından,kapanan dosyadan bi haber herkesten.tek tek laf anlatmaktan sıkıldım.karamsarlıkta bogulun.
hala rodop ve bilmemnelere inanmak bi yana,haberleri tasınmamalı bile.
ben cok sıkıldım ya.döndüm döne dönmeyen ebe misali haberlerden.kulüpten,avukatın açıklamalarından,kapanan dosyadan bi haber herkesten.tek tek laf anlatmaktan sıkıldım.karamsarlıkta bogulun.
hala rodop ve bilmemnelere inanmak bi yana,haberleri tasınmamalı bile.
Gurur meselesi yaptı bezevenkVolkan Kılıç Nainggolan'ı yine mi yalanladı?
Bu kadar terbiyesizce ve saygisizca post olmaz.Bu naigolanin esi hasta tamamda sanki transfer edip gidecegi yer katarmk zimbawbemi turkiyeye geliyor adam dunyadaki Turk doktorlarin adini cismini bilmeyen yok adam cagliari ye donerse esinden sonra kendiside kanser olur