Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu naigolanin esi hasta tamamda sanki transfer edip gidecegi yer katar mı zimbawbemi turkiyeye geliyor adam dunyadaki Turk doktorlarin adini cismini bilmeyen yok adam cagliari ye donerse esinden sonra kendiside kanser olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Manunun Keli
Acili Cips
Hadise
Bordo bereli egitimi almis Sivrisinekler
Vasifin Cojonesleri

Sonumuzu iyi görmüyorum kaç gündür

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ben cok sıkıldım ya.döndüm döne dönmeyen ebe misali haberlerden.kulüpten,avukatın açıklamalarından,kapanan dosyadan bi haber herkesten.tek tek laf anlatmaktan sıkıldım.karamsarlıkta bogulun.

hala rodop ve bilmemnelere inanmak bi yana,haberleri tasınmamalı bile.
Bizim kulüpte sinek ölse hemen kaos başlıkları atılıyor çok ilginç gerçekten.

ben cok sıkıldım ya.döndüm döne dönmeyen ebe misali haberlerden.kulüpten,avukatın açıklamalarından,kapanan dosyadan bi haber herkesten.tek tek laf anlatmaktan sıkıldım.karamsarlıkta bogulun.

hala rodop ve bilmemnelere inanmak bi yana,haberleri tasınmamalı bile.

dog-rape_o_691352.gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu naigolanin esi hasta tamamda sanki transfer edip gidecegi yer katarmk zimbawbemi turkiyeye geliyor adam dunyadaki Turk doktorlarin adini cismini bilmeyen yok adam cagliari ye donerse esinden sonra kendiside kanser olur
Bu kadar terbiyesizce ve saygisizca post olmaz.

Adamin hanimi kanser kurdugun cumleye bak, insan utanir.

Adam gibi transferlerle (+sponsor anlasmasiyla bonus olarak) sezona girersek, sezonun ilk dönemini birinci olarak kapatiriz. Ondan sonra yönetim secime gitmek durumunda olursa bile, normalde rahat gene secilirler.

bayrama kadar şu transfer işini bitirsek çok iyi olacak. bi senede lig başlamadan bitsin şu transferler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam transfer yapcaz gene mahkeme boku atiyolar piyasaya. Biktik abi sizin mahkemenizden davanizdan icraat yapin

Falcao geliyorsa Naingollan da gelebilir. Yönetime gazı verip baskıyı arttırmalıyız. Seneye şl gruptan çıkarsak ve tekrar şampiyon olursak büyük rahatlama olur tüm giderler karşılanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt