Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3:30 da yattım, rüyamda sadece falcaoyu değil kardeşi olan diğer falcaoyu da aldık, (her kimse o artık) , radamelin şartı oydu gelmesinin bize, abi kardeş 2 falcaonun transferi de olumlu sonuçlandı, allahuekber diyerek uyanmıșım. ilk buraya yazıyorum, kafayı kırdık artık , o falcao buraya gelecek, herkese günaydın..

Hic DOS ismi cikmiyor, surpriz biri mi olacak acaba.
Nainggolan demeyin, dedikodudan ibaret, italya’dan ayrilmaz karisi kemoterapi görürken, dun cengiz acik acik yalanladi zaten.

3:30 da yattım, rüyamda sadece falcaoyu değil kardeşi olan diğer falcaoyu da aldık, (her kimse o artık) , radamelin şartı oydu gelmesinin bize, abi kardeş 2 falcaonun transferi de olumlu sonuçlandı, allahuekber diyerek uyanmıșım. ilk buraya yazıyorum, kafayı kırdık artık , o falcao buraya gelecek, herkese günaydın..

umarım bjk gibi yanlış higuaini almayız

MERCADO | Avanza FARO:

El Celta ultima la cesión de EMRE MOR al Galatasaray

El club olívico cobrará a los turcos por la operación, que se guardan una opción de compra https://t.co/2Apgr0Omtw

Celta EMRE MOR'un Galatasaray'a transferini tamamladı.
Celta, satın alma opsiyonlu kiralamada Galatasaray'dan ücret alacak."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FB - GS Derby.

Durum 0-0

Dak90'4

Ve FalcaooooooooooOoooOOoOoooOoooo muzaam bir rövaşata golüuuuuuuuuuuuu

bak onlari harbi kacirdim, tanju gercekten sanildigi kadar cokmu muazzamdi, ridvan gercekten tam bir seytanmiydi, prekazi misal bir hagimiydi?? kafamda deli sorular :)

Rıdvan çok oynamadı kısa metrajlı film gibiydi, ama çok yetenekliydi. Prekazi muazzam bir kanat oyuncusuydu.

Tanju gerçek bir gol makinasıydı. Her türlü golü atan birisi. Takım oyunu, duvar olma, hücum pres, asist gibi olaylarla hiç işi olmazdı, işi sadece gol atmak. Hakan Şükür'den sonra Santrafor kavramı biraz değişti.

Hic DOS ismi cikmiyor, surpriz biri mi olacak acaba.
Nainggolan demeyin, dedikodudan ibaret, italya’dan ayrilmaz karisi kemoterapi görürken, dun cengiz acik acik yalanladi zaten.
Forvete Falcao'yu alan orta sahayı da düşünür renkdaşım. Nainggolan gelmezse daha iyisi gelir. Relax.

diğer falcao'da iyi yalnız baya teknik üstü bir adam.

Falcao complete striker değildir. Harika bir golcüdür ama complete striker değildir.
İngilizcesi olanlar için:

Acıyın bu taraftara. O golden sonra kalp krizi geçiren insanlar olur. Dakika 2'de ilk golünü, 86'da üçüncü golünü atarak Hat-Trick yapsın.
DK 89'da "Ali Koç istifa" tezahüratı sırasında TV'nin sesini açıp çekirdeğimizi çitleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt