Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci yılda Millonarios FC'ye bonservissiz gitme hakkı varsa sözleşmede bu iyi olmaz

Ahmet ben öyle düşünmüyorum.Bence aradığımız adam fizik gücünden çok pozisyon bilgisiyle oynamalı. Stoperlerin ortasaha çizgisine bastığı bir sistemde oyun oynuyoruz. Önlibero dediğimiz adamın dayanıklı ama sezileri üst düzey olmalı.(Şahsi Fikrim)

Bu Medel iyi para indirecek Bulut ile birlikte. Bizden fazla istiyorlardir bu transferin olmasini. Ac gozluler :D

Ahmet ben öyle düşünmüyorum.Bence aradığımız adam fizik gücünden çok pozisyon bilgisiyle oynamalı. Stoperlerin ortasaha çizgisine bastığı bir sistemde oyun oynuyoruz. Önlibero dediğimiz adamın dayanıklı ama sezileri üst düzey olmalı.(Şahsi Fikrim)

Gönderilme isteği performansının iyi olmadığından değil , iyi olduğu için Marcao ve Luyi'nin arkasında körelmek yerine daha da gelişilmesi istenildiğinden ve yabancı sınırı tabiki.

Bence gönderilmemesi gerek. Ozan da tecrübe yoktu. Sakatlık kart cezası vs de ,ligde oynatabilirsin. Söylenenlere göre a.calik bile ozonwor gerisinde. Mitoglu ve diagne gider. Bize bir dos lazım yabancı. Belki transfer döneminin sonuna doğru belhanda,mariona filan giderse onyekuru beklenebilir. Emre mor geliyor ise ofansif anlamda takıma oyuncu alinmaz artik

Hemfikirim ama Melo gibi rakip takım oyuncularını yıldırmalı da orada oynayacak adam.
Aslında tam Melo'luk kadro

----------------Melo------------------
----------Seri------Banega--------
Faghouli--------------------Babel
-----------------Falcao---------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt