Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yerli spor muhabirleri hepsi beklemede şuan , 2-3 saat sonra son dakika gelişmesi olarak yabancı basının girdiği haberleri biraz süsleyip aynı bilgilerle girecekler. Yabancı basından kopya çekmiyoruz kendi istihbaratımız demek için.

30 yasinda bir oyuncu icin odenilen Bonservis...

Banega felan icin 5-6 mio normal

Eşi kanser hastası diye adam caglariyi istiyormuş

Yönetim yönetim olsa gider bir pr calismasi yapar İstanbul Avrupa'daki her baba şehirden iyidir sağlık olarak,parası olana

Hiyaragasi sanki bagkurlu

Muhabirler çalışmıyor artık nasıl olsa sosyal medyada haber var alırız oradan paylaşırız diye. Almayacaksın bunları kulüp binasına, stada, floryaya.

Ve sponsor görüşmelerinden görünüyor ki bizim yerli basının menajerlerin kasten indirdiği bilgiler hariç hiçbir kaynağı yok. Sıfır bilgi sponsorla alakalı dedikodu bile yok. Nef'in bittiğini siteden tespit ediyor millet.
Zeko Falcaonun maaşının bir kısmını Akbaba tansferinde yardımcı olan şimdiki sponsor verecek deyip duruyordu. Hayatları yalan

zeki uzundurukanın da nasıl bir kolpacı olduğu ortaya çıkıyor sürekli emre akbaba transferindeki sponsor yardım edecek diyordu falcaoya adamlarla sözleşme yenilemedik

Eşi kanser hastası diye adam caglariyi istiyormuş

Yönetim yönetim olsa gider bir pr calismasi yapar İstanbul Avrupa'daki her baba şehirden iyidir sağlık olarak,parası olana

Hiyaragasi sanki bagkurlu

hocam adam ve eşi cagliari'de çok mutlu günler geçirmiş ki orayı istiyor. olay hastahane kalitesi falan değil yani.

Benim anlamadığım kafamı kemir kemir kemiren detay şu
Dünyada şu an bu denli büyük santrafor sıkıntısı çekilirken nasıl oluyor da falcao gibi saf süzme damıtılmış santrafora elit takımlar yanaşmıyor..
Sonuçta real madridde benzama var ya

Düşünsenize ligdeki diğer takımlar oynatacak forvet bulamazken bizim forvetimiz Falcao olacak :love:
çok abartmayalım bu işi ya. üst düzey forvet vs ama isim kazanmıyor maçları geldikten sonra çalışması ve takım uyumu önemli. etrafı iyi adamlarla dolu olsa da öyle olmuyor o işler. rvp mesela, adam ingiltere kraliiçesinden sonra geliyodu ing de oynarken ama fb de gördük neler oldu.

çok abartmayalım bu işi ya. üst düzey forvet vs ama isim kazanmıyor maçları geldikten sonra çalışması ve takım uyumu önemli. etrafı iyi adamlarla dolu olsa da öyle olmuyor o işler. rvp mesela, adam ingiltere kralından sonra geliyodu ing de oynarken ama fb de gördük neler oldu.

o biraz fb'nin sitemsizliğiyle ilgili bence. o dönem gomez'de bitik geldi. gomez fener'e rvp bjk'ye gitseydi çok farklı şeyler konuşulabilirdi belkide.

Benim anlamadığım kafamı kemir kemir kemiren detay şu
Dünyada şu an bu denli büyük santrafor sıkıntısı çekilirken nasıl oluyor da falcao gibi saf süzme damıtılmış santrafora elit takımlar yanaşmıyor..
Sonuçta real madridde benzama var ya
Yaşından dolayıdır herhalde. Drogbayada öyle denmişti ama çatır çutur oynadı.
Bence bu işin ortası yok, ya efsane olur ya kestane.

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt