- 24 Mayıs 2009
- 17.355
- 20.344
- 2.643
Dün de söyledim Modric değil Kroos'u gündeme almış bizimkiler. Madrid Pogba'yı alırsa Kroos'u yollayacak. Ama maaşı bizim neredeyse tüm bütçenin yarısı. Kara kara düşünüyor rizeliModric zu galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün de söyledim Modric değil Kroos'u gündeme almış bizimkiler. Madrid Pogba'yı alırsa Kroos'u yollayacak. Ama maaşı bizim neredeyse tüm bütçenin yarısı. Kara kara düşünüyor rizeliModric zu galatasaray
Galatasaray zu modric o zaman.Dün de söyledim Modric değil Kroos'u gündeme almış bizimkiler. Madrid Pogba'yı alırsa Kroos'u yollayacak. Ama maaşı bizim neredeyse tüm bütçenin yarısı. Kara kara düşünüyor rizeli
yok deniz kazığını sokmaları lzm bize.
her sene 1 kazık girmese olmuyor.
geçen sene akbaba, diagne, mitroglu (maaşı bile yeter)
bu sene deniz. belki bir tane daha buluruz
Güzel haber@OrcunOzate: İngiltere, Henry Onyekuru'un, çalışma iznini reddetti
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aaa nasıl ya Emre Taşdemir??TRANSFER |![]()
Fatih Terim, 3 isimle yolların "kesin olarak" ayrılması için yöneticilere talimat verdi..
Kostas Mitroglou
İsmail Çipe
Emre Taşdemir
(@sporarena )
??Gelmedimi bu poposununun sol lobundan 1 lokma ısırdığımın falcaosu ?
Gel abisi@OrcunOzate: İngiltere, Henry Onyekuru'un, çalışma iznini reddetti
Gelmedimi bu poposununun sol lobundan 1 lokma ısırdığımın falcaosu ?
Bende bisey anlamadim yazdigimdan renkdaş. Bunlar hep antalya sicaginin yan etkileri
@OrcunOzate: İngiltere, Henry Onyekuru'un, çalışma iznini reddetti
İtalya'ya gitmesi için Henry'i ikna etmeye çalışıyorlar. Sanırım Napoli ilgisini arttırmışUlan everton,
Henry'i bir sene daha alın diye bize yalvaracaksın..
Olay neydi.Ekli dosyayı görüntüle 52852
Falcao umarım vatandaşı diye Pino'ya falan sormaz bizi. Şu olaydan bahsederse iş sıkıntı.
akbaba dışında katılıyorum renktaşım. Akbaba sakatlanmasaydı verilen ücretin fazlasını kazandırabilirdi.yok deniz kazığını sokmaları lzm bize.
her sene 1 kazık girmese olmuyor.
geçen sene akbaba, diagne, mitroglu (maaşı bile yeter)
bu sene deniz. belki bir tane daha buluruz