Metehan Atagür
Sarı Üye
- 22 Ocak 2010
- 859
- 145
- 1.313
Sen yetkili değilmişsin zaten. @Ünsal Vardar modum öyle diyor.
Evet Emrah bey ben forumda bir yetki sahibi değilim. Kulübe ve renklere gönül vermiş bir taraftarım. Saygılar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yetkili değilmişsin zaten. @Ünsal Vardar modum öyle diyor.
aaa küçük harfli , yoksa kuş musunuz metehan bey?Forumun durumu gerçekten içler acısı hale gelmiş. İnsanlar yalan yanlış bilgilendiriliyor. Sonra boş yere sayfalar dolusu gereksiz yorum doluyor forum. Lütfen KULÜBÜMÜZ RESMİ KANALLARI DIŞINDA AÇIKLAMALARA İTİBAR ETMEYİNİZ... Saygılar.
Akşam olsa da duyumlar çoğalsa heyecanlansak, transfer döneminde öğle vakitlerini skip edeceğimiz bi' tuş yok mu yav?
KAYNAK NEDİR

aaa küçük harfli , yoksa kuş musunuz metehan bey?
yeni raki ala nasil reis
Kağan bey ben duyumcu yada benzeri birisi değilim keza yazdığım şey kaynak belirtilmesi gereken bir açıklama değildir.
Melih Bey mod arkadaşlara yada forumda deneyimli arkadaşlara sorarsanız ne yada nasıl olduğumu onlar söyler. Lütfen hakaret etmeyiniz.
bu durum beni üzüyor[IMG]https://pbs.twimg.com/profile_images/690547903111237638/kEFv1wsV_bigger.jpg[/IMG][B]Nounkeu Dany[/B]Verified account @[B]NounkeuD[/B]
FollowFollow @NounkeuD
More
Yok
8:18 AM - 16 May 2014
Ulan devre arası geldi yeni geliyon
Adı gibi Âlâ. Mis gibi rakı. İçme sarıl yat. O kadar.