Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Edit: Fake diyorlar![]()
Fake
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edit: Fake diyorlar![]()
SAÇMALAMAFalcao dünya üzerinde en begendigim forvettir.
Ama en son izledigimde sut atacak gücü yoktu gibi ve biz 20 milyonluk ölü yatirim yapiyoruz.
Valla pek icime sinmadi ama hayirli olsun bakalim.
Öyle olsa en iyi bitirici Diagne olmasi gerekiyor Renkdas
aramız nasılkadına şiddete hayır
kadınlar sevilmek okşamak için
Falcao dünya üzerinde en begendigim forvettir.
Ama en son izledigimde sut atacak gücü yoktu gibi ve biz 20 milyonluk ölü yatirim yapiyoruz.
Valla pek icime sinmadi ama hayirli olsun bakalim.
benim 3 aya kadar önce puanım sıfırdı bir kart aldım 3 ayda bu puana ulaştım ama hala kredi alamıyom devlet memuruyum kadrolu falan diyorum alamıyorum çıldırcam1500den fazla olması lazım rahat kredi için bro
Kredi kartın varsa şimdi onu 3-5 ay düzenli öde bi sıkıntın kalmaz.tee 10 yıl önce üniversite kartım vardı o ama bitmiş olması gerekir cezamın bir de devlet memuruyum 2 yıldır
1300+ olması gerekir en azDüşük mü işte kaç olması gerekiyor
3 aydır düzenli ödüyor musun kredi kartınıbenim 3 aya kadar önce puanım sıfırdı bir kart aldım 3 ayda bu puana ulaştım ama hala kredi alamıyom devlet memuruyum kadrolu falan diyorum alamıyorum çıldırcam
öyle yapıyorum ben de artık da bakacam umarım 1 aya artarKredi kartın varsa şimdi onu 3-5 ay düzenli öde bi sıkıntın kalmaz.
odüyorum kredi kartını anlık ama faturalar biraz aksıyor3 aydır düzenli ödüyor musun kredi kartını
telefon internet faturaları bile etkiliyor son ödeme tarihini geçirirsen