- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk seçenekte 2 sene oynayıp 10 kazanıyor. 3.yılda kolombiya ya gider ama ikinci seçenekte 2 yılda 16 kazanacak biraz saçma geldi. Yani 2.seçenek imkansız bence.3 senelik yılda 5 milyondan veya 2 senelik yılda 8 milyondan görüşülüyormuş şuan.
büyük ihtimal bu 2 seçenekten biri olarak imzalar atılır en kısa sürede.
Sol kanat; Babel-E. Mor-Adem
Sağ kanat; Feghouli-Jimmy-Yunus
Kanatlar yeterli bence. Onyekuru'ya ihtiyaç yok ve 14 yabancı kuralı nedeniyle sıkıntı yaşayabiliriz. Emre Mor ve Jimmy kaliteli alternatifler oldu.
Gelmicek gibi modcum. Çok uzadı.falcaoyu alan gibi?
cenk tosun'u alın falcao'yu bırakın yazdım beğendi bir monaco sayfasıFalcao icin bence Monaco’nun forvet transferi takip edilmeli
Monaco yerine bir forvet transferi yaptigi an falcao yola cikar
Sözelciyiz galiba.3 senelik yılda 5 milyondan veya 2 senelik yılda 8 milyondan görüşülüyormuş şuan.
Tamam da 2 sene oynasa 16 alıyor 3 oynasa 15 alıyor bunda düşünecek ne var ki3 senelik yılda 5 milyondan veya 2 senelik yılda 8 milyondan görüşülüyormuş şuan.
diger bir secenek de 4 senelik, yilda 3 milyon mu acaba3 senelik yılda 5 milyondan veya 2 senelik yılda 8 milyondan görüşülüyormuş şuan.
kim gitmiş adminimGitti mi lan bu sefer kandırmayın bak
%30 payla zarar ederizEverton Onyekuru'yu 12 M€ + sonraki satıştan %30 payla satsın bize.
12 M€'yu da 2 taksitle ödeyelim.
Öyle bir gazete yok?Gitti galibaEkli dosyayı görüntüle 52924
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah daha ağır gelmişti bana tek eksik parçaydı o kadar para bayılmıştık o sezon bir sol bek getirmemiştikFalcao bir gelmesin hayal kirikligindan cökeriz heralde. Ben geldi gibi görüyorum ve sevindim bile
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cagnekim gitmiş adminim