- 23 Ocak 2019
- 25.762
- 33.472
- 2.273
Diyorki bonservissiz 5 milyon euro maaş ile aldık. Sadece Falcao ile sözleşme yılı görüşülüyor diyor benim anladığım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyorki bonservissiz 5 milyon euro maaş ile aldık. Sadece Falcao ile sözleşme yılı görüşülüyor diyor benim anladığım.

Yangın Tayfa göreve hazır , KAP bekliyoruz !Falcao Yangin tayfayi seviyormus
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Banlamak için ne bekliyorlar anlamadım.
Kruse u destekle karşiim.Bu forumda fikrimizi belirtemez olduk hemen yaftalamak için hazır bekliyorlar. takım zaten yaşlanıyor bjk gibi 33 yaşında bir futbolcuyu desteklemiyorum.
Ne yazdi gurrpegi????
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
niye dostum?

Vasf'ın görevini üstlenmiş gibisin ahbap19:05 de kap bekliyorum
ben izin vermeden olmazFalcao yu
Anlık nöbetime giriş yapıyorum
Hikmet sana kuş diye ithamda bulunmuyorum inan bana.Bazen bende senin gibi düşünüyorum.Genç oyuncu almamız lazım ama gerçeklerimizi de unutma.Genç kaliteli topçular 7-8 milyondan başlıyor artık.Belki Falcao gelecek bonservis harcamayacağız ama geri kalan mevkilere genç futbolcular alacağız Diagne'den gelen parayla.Beklemek lazım.Ama şunu da unutma bu adam yıldız bir adamBu forumda fikrimizi belirtemez olduk hemen yaftalamak için hazır bekliyorlar. takım zaten yaşlanıyor bjk gibi 33 yaşında bir futbolcuyu desteklemiyorum.
medeniyetsiz insanlar bunlar hikmetciğim takma boşverBu forumda fikrimizi belirtemez olduk hemen yaftalamak için hazır bekliyorlar. takım zaten yaşlanıyor bjk gibi 33 yaşında bir futbolcuyu desteklemiyorum.