Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1564499997898.webp

Emre morun menajeri hesabını yanlış hesap paylaştığı için emre mor o şekilde bi hikaye atmış gençler sakin olun menajerin paylaştığı hesap ismi yanlış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni şu an tek heyecanlandıran Gökhan Zan
Bir şey bilmese yazmazdı

Evet Muriqi ve Garry yi alarak bize yüzyılın çalımını attılar.

Sırada Deniz Türüç var, ona da bir el atıp yüzyılın çalım hattrick'ini atsınlar bize de kahrolalım.

sent via GSC

kuşlar şimdiden hakemler üzerinde baskı oluşturmaya çalışıyor..bu yüzden bizim çok net transferler yapmamaız lazım.. sadece rakipleri değil hakemleride yenecek bir kadromuz olmalı.

Emre'nin paylaşımına karşılık verdiği cevap

bu nedir yahu , emre mor kendisinin dahil olmadığı bir anlaşmayı kabul etmek zorunda mıdır , çocuk zaten çatlak , kabul etmiyorum ulan der , gelmez.Bence bu transfer arap saçına dönecek bakın görün.

Emre muhtemelen küfür ile cevap verecek.

duygularımızı çok uçlarda yaşıyoruz bi sakin olun.. Menajer yanlış mentionlamış Emre'nin hesabını, emre.mor9 yerine emre.mor29 yazmış.. Ben olsam daha ağır dalga geçerdim..

Bizimkiler uyuşuk genelde toplu bildirim yapıyor devamı gelir bence.

Yönetim Kap'ı deniyor Falcao gelirse çöker mi diye devre arasında Diagne geldiğinde bile kitlenmişti Kap şimdi Falcao'yu hayatta kaldıramaz
gs tv calisanlari bile benjamin tetteh hayirli olsun filan diyordu. diagne transferi skandal diyoruz ama tettehden ucuz yirttik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt