Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.699
- 18.225
- 2.228
kullanmadık 6222 dediktecavüz kelimesini kullanmak
büyük bir basiretsizliktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kullanmadık 6222 dediktecavüz kelimesini kullanmak
büyük bir basiretsizliktir
Ne oldu kaçırdık konuyu
Peki bu adam az önce, ekşi de orda burda hesabım yok demedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum..
tamam yinede olur böyle seyler, okadar yol yapmissin yorgun düsmüssün, takilmayin bukadar, güzel olan hepimiz kizmistik forumca sürekli herkes dillendirince fake fake diye, en azindan anlasilmistirki modlarimiz forumdaslarimiz islerini gayet temiz yapiyorlar, gelecegimiz gayet emin ellerde, bundan dolayi sanirim herkez hemfikir!Bir kez daha söyleyeyim, ekşide kendisine mesaj atılamıyor bu özelliği kapadığı için, kendisine ulaşan olursa bana yönlendirsin ya da ekşideki hesabındaki pm kısıtını kaldırsın ona şifresini yollayalım.
Olayı olgunlukla karşılamış zaten de en azından süreci anlatmış olurum.
Ekşi sözlüğü kastetmediyse sıkıntı yok o zaman, cevap için teşekkürlerBildiğim kadarıyla fake bir twitter hesabı açıldı onun adına, sosyal medyadan kastı odur diye düşünüyorum.
Sözlükte yazıyor sürekli.
musppp haric hep ters tepiyor transferleriModlarımızdan memnunsanız bu gönderiyi layk'a boğabilirsiniz
Antu: İnşallah 9 altyapı 2 yedek ile çıkarlar.
* * *
München: Neuer, Kimmich, Süle, Boateng, Alaba, Goretzka, Thiago, Sanches, Gnabry, Coman, Lewandowski.
Yeni yasaya göre ima yollu da olsa suçmuş renktaş. Örn 6222 çocuğu dediğimizde de cezayı kesebilecekler.kullanmadık 6222 dedik
Panzer bu abi, dostluğu da yaman olurhani dostluk maçıydı bu![]()

Beyler az sakinlesin... Gidin Bayern in fb ye saplamasini izleyin. masturbinho:-)
çok saçmaymış o zaman bu yasa renktaş biz febeye bejekeye akşehire maç esnasında küfür edemeyecekmiyiz hiçYeni yasaya göre ima yollu da olsa suçmuş renktaş. Örn 6222 çocuğu dediğimizde de cezayı kesebilecekler.
Sıcakkanlı toplumun tüm özelliklerini taşıyoruz hakikaten. Kahrolsun emperyalizm. 
cezası ne?Yeni yasaya göre ima yollu da olsa suçmuş renktaş. Örn 6222 çocuğu dediğimizde de cezayı kesebilecekler.