- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
11 + Kameni var ama ona lisans çıkarmıyorlar yatarak para alıyorşikecilerde kaç yabancı oyuncu var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 + Kameni var ama ona lisans çıkarmıyorlar yatarak para alıyorşikecilerde kaç yabancı oyuncu var?
Kardeş banega 20 yaşında miMaddi olarak Naing falan değil. İki tane kiralık ortasahan oluyor seneye gene adam arayacaksın ve 30 yaşında. Sadece imaj olarak muazzam ve kalite olarak ama anı iyi geçirirsin (tutarsa ki kesin tutar) ama geleceği değil.
Luyindama ve Marcao var hiç ötesini düşünüyor musun mesela hayır.
11 + Kameni var ama ona lisans çıkarmıyorlar yatarak para alıyor
Başakşehir elendiğinde bize kaç lira daha gelcek
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Kardeş banega 20 yaşında mi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baneganın dmc ile alakası yok renktaş. Belhanda satılıp gerçek bi kesici ve banega diyorsan o zaman olur.Belhanda satılırsa banega anlam kazanır bizim ihtiyacımız hareketli dmc
Peki ben ne yazdim orada , bir daha oku . Banega alacağına onu al dedim . Yoksa haklısın ama mesajimi okumamissinPeki ben hiç Banega yazdım mı?
Her transferde niye böylesin sen.Seri içinde böyle konuşuyordun.Kaynağım var diyordun, kaynağından aldığın bilgiye göre mi konuşuyorsun ? Ya da totem ?2 hafta da mariano diazı bekleriz monacoya transfer olsun diye adam bugün maça çıktı
Aynen öyle diyorumBaneganın dmc ile alakası yok renktaş. Belhanda satılıp gerçek bi kesici ve banega diyorsan o zaman olur.
Belhanda nın satılmasını en çok isteyenlerden biriyim. Dediğin tarz mantıklı ama yapabileceğimizi sanmıyorumAynen öyle diyorum
Örnek wanyama,seri,banega
Belhanda satılmasını isterim inşallah 10 m Euro üstü bir teklif gelir
1 litre şalgam ve 1 miktar kebap karşılığında anlaşabileceğimizi umuyorum.raporladım umarım banlanırsın.
1 litre şalgam ve 1 miktar kebap karşılığında anlaşabileceğimizi umuyorum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bal gibi de olurHala banega diyeni yatırıp öpüceksin. Yav siz laf anlamıyorsunuz Banega ile Seri aynı adamlar ikisi yanyana olmaz.