Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIFA'nın kupaya katılan oyunculara verdiği izin dün bitti. Dün de zaten akşamüstü Diagne'nin arabası falan paylaşıldı çekici götürürken. İddialar yavaş yavaş artar, hızlanır. 10m euroya aldık max. 12'ye satarız diye düşünüyorum. Belki taksitli bir teklif olur 15'e kadar çekilir ancak arapların bu ödeme olayında Gomis'te ki gecikmeden dolayı taksite pek yaklaşacağını düşünmüyorum bizimkilerin. Bir tarafta da FFP var tabii. Çok karmaşık işler ya.

Çok hemde umarım bu iş en az zararla hatta olabiliyorsa ufak bir karla biter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkese iyi nöbetler
İnşallah bugün KAP gelir kaplan için..

Saklandığım evden yeni çıkabildim vay vay vay neler dönmüş Serhat ya

3 günlük cezam bitmiş bugün, şükür.

Okudum tabi yorumlarınızı birer birer. @Şeref Aydın ‘ı buralarda aramızda görmek duygulandırdı açıkçası. Yıllar geçmiş aradan. Efsane haberciydi, duyumcu değil, bildiğin bilgi paylaşıyordu Şeref renktaşımız. 2011’de çıktı piyasaya, Culio transferiyle. Forum olarak çok sevdiydik kendisini. Buraya tekrar yazmasına çok sevindim.

Bu arada @Emrah Yıldırım haklı olarak 2010’dan beri üyesin, 400 bilmem kaç küsür mesajım var diye yazmış. Doğrudur, haklıdır, hakikatten öyle. Işin aslı şu ki, ben bu forumu çok iyi bilirim. Sizleri, eski üyeleri, artık aramızda olmayan üyeleride iyi bilirim, emin olun. Bu foruma bir zamanlar üye olup, şifremi kaybetmiştim. Okudum hep, giriş yapmadan, yapamadan. Bu sefer mail adres yoluyla yeni şifre yaptım kendime, çünkü bazı şeylere artık sessiz kalamazdım.

Velhasıl kelam, bu foruma üye olmaktan mutluyum. GSCimbomum önemli bir yeri var hayatımda, burada kendime benzeyen Galatasaraylıları, manyaklarını bulabiliyorum. Üstüne çok sevdiğim, aşık olduğum futbolu konuşuyoruz, daha ne isteyebilir bir Galatasaray taraftarı?

ON: Ali Naci Küçüğün yayınını izledim futbolarena’da. Bazı arkadaşlarımız, twitter’a 00:00’dan sonra yazdığı için, Monaco ile yapılacak olan görüşmenin ‘yarın’ dediği için perşembe gerçekleşecek sanıyor okuduğum kadarıyla. Yayında ise çok net bir şekilde, ‘yarın ve perşembe günü çok önemli’ dedi. Sanırım görüşme çarşamba günü, yani bugün gerçekleşecek. Perşembe günü KAP gelebilir.

Inşallah olur bu transfer. Herkese sevgiler, ssygılar.

3 günlük cezam bitmiş bugün, şükür.

Okudum tabi yorumlarınızı birer birer. @Şeref Aydın ‘ı buralarda aramızda görmek duygulandırdı açıkçası. Yıllar geçmiş aradan. Efsane haberciydi, duyumcu değil, bildiğin bilgi paylaşıyordu Şeref renktaşımız. 2011’de çıktı piyasaya, Culio transferiyle. Forum olarak çok sevdiydik kendisini. Buraya tekrar yazmasına çok sevindim.

Bu arada @Emrah Yıldırım haklı olarak 2010’dan beri üyesin, 400 bilmem kaç küsür mesajım var diye yazmış. Doğrudur, haklıdır, hakikatten öyle. Işin aslı şu ki, ben bu forumu çok iyi bilirim. Sizleri, eski üyeleri, artık aramızda olmayan üyeleride iyi bilirim, emin olun. Bu foruma bir zamanlar üye olup, şifremi kaybetmiştim. Okudum hep, giriş yapmadan, yapamadan. Bu sefer mail adres yoluyla yeni şifre yaptım kendime, çünkü bazı şeylere artık sessiz kalamazdım.

Velhasıl kelam, bu foruma üye olmaktan mutluyum. GSCimbomum önemli bir yeri var hayatımda, burada kendime benzeyen Galatasaraylıları, manyaklarını bulabiliyorum. Üstüne çok sevdiğim, aşık olduğum futbolu konuşuyoruz, daha ne isteyebilir bir Galatasaray taraftarı?

ON: Ali Naci Küçüğün yayınını izledim futbolarena’da. Bazı arkadaşlarımız, twitter’a 00:00’dan sonra yazdığı için, Monaco ile yapılacak olan görüşmenin ‘yarın’ dediği için perşembe gerçekleşecek sanıyor okuduğum kadarıyla. Yayında ise çok net bir şekilde, ‘yarın ve perşembe günü çok önemli’ dedi. Sanırım görüşme çarşamba günü, yani bugün gerçekleşecek. Perşembe günü KAP gelebilir.

Inşallah olur bu transfer. Herkese sevgiler, ssygılar.

Bende şifremi unutup uzun bir süre sadece okumuştum. mesaj sayısının çok bir önemi yok açıkcası ama ilk geldiğim yılları pek hatırlamıyorum. isimler kalmadı aklımda

AS'ın haberine göre falcao haftasonuna kadar geliyor ve senelik 6 milyon+imaj hakları diyor

ayrıca bonservis de olmayacak gibi yazmışlar

emre için ise dün twitleri çıkan menajer ile konuşmuşlar ve iş bitti önümüzdeki 8 saat içinde emre istanbulda olacak demiş kiralık olarak

Bütün dünya basını falcao ile 3 yıllık anlaşıldı diyor transfer bitti diyor ne hikmetse bizde hala monacoyla görüşülecek haberleri var

Gunaydin Emre Mor KAP bildirimi ile gunu senlenecek taraftar

Gunaydin 1 ay sonra Radamel Falcao'yu santraforunda izleyecek taraftar

Gunaydin Diagne'yi Araplara itelemis taraftar

Gunaydin Banega'yi hazirda bekleten taraftar

Bozuk fener dun aksam sondu, bugun gunes bizim icin dogdu diyebiliriz sanirim

Yabanci sayisi: 14

Kesin gidecekler: ozorn ve diagne

Gitme ihtimali olanlar: mitro

3 transfer: kuru, falcao, banega

Elde kalan para +8m€

Olasi senaryo: belhanda da satilir ve yaklasik 18m€ ile kurunun bonservisi ve bir os(dos) daha alinir

Hala Banegada umitvar olan acikcasi gözümü kamastirdi rengim.

Bu arada Emre Mor gelmezmi diyorsun yoksa sadece yabancilara endekslimi yazdin

Yabanci sayisi: 14

Kesin gidecekler: ozorn ve diagne

Gitme ihtimali olanlar: mitro

3 transfer: kuru, falcao, banega

Elde kalan para +8m€

Olasi senaryo: belhanda da satilir ve yaklasik 18m€ ile kurunun bonservisi ve bir os(dos) daha alinir

basalım parayı genç bir dos alalım banega şimdilik kalsın gerisi aynen gelsin

Nainggolan DOS oynar, Banega saf 8 Numara.

Planlama biraz garip. :)

Planlama çok net.

Belhanda satilabilirse

--------6. Seri-------8. Naim Golan------

------------------10. Banega--------------

Bu 3 lu arasinda savunmasi en zayif olan Banega. Ama Skora katki en yuksek Banega. Dolayisi ile net 10 numara-Forvet arkasi diye dusunuluyor. Adam ispanyada o kadar golu 8 numara oynayarak atti.

Planladiklari bu orta saha gücü 2000 nin GS indan sonra kagit uzerinde Turk futblunda son 30-40 yilin bence 2. En güclü orta sahasi olur.

Ama çok zor tabi.

Planlama çok net.

Belhanda satilabilirse

--------6. Seri-------8. Naim Golan------

------------------10. Banega--------------

Bu 3 lu arasinda savunmasi en zayif olan Banega. Ama Skora katki en yuksek Banega. Dolayisi ile net 10 numara-Forvet arkasi diye dusunuluyor. Adam ispanyada o kadar golu 8 numara oynayarak atti.

Planladiklari bu orta saha gücü 2000 nin GS indan sonra kagit uzerinde Turk futblunda son 30-40 yilin bence 2. En güclü orta sahasi olur.

Ama çok zor tabi.
Bu orta saha o orta sahadan kağıt üzerinde 2 gömlek üstün görünüyor hocam, ama kağıt üzerinde, performansı bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt