Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL de çeyrek final sadece kura şansı ile olur.
eğer beklenen transferler gerçekleşirse bu sene için en mantıklı hedef grubun zorluğuna göre bence grubu 3. bitirip uefa kupası olmalıdır.o kupayı bir kez daha alırsak zaten seneye şl ginde yanılmıyorsa seri başı olarak katılıyoruz.1. torbadan yani

Ben fatih hocanın emre moru kanat olarak kullanacağını düşünmüyorum. messi ile çok benzer bir oyuncu emre. serbest oynatmak gerekir

Bu gözler 9 yaşında hacciiiii ile tanıştı. Bu gözler efsane drogbayi gördü, bu gözler falcao yuda görecek.

Burda arkadaşlara notum. Grande niye bu kadar seviliyor bilemez genç arkadaşlar. En iyilerle, en gençlerle , en yerlilerle , en zor maddi koşullarda başarıyı getirdi. O yüzden sakin olun Avrupa fatihi dönecek inşallah bu sene

Roman Yaremchuk ismini bir yere not edin...
@Haluk_Yurekli
Falcao ~ Roman

Son Uefa Avrupa ligi maçında 2 gol 2 asist Vitoroul karşısında 7 Numaralı formasıyla Yaremchuk

Falcao ve Yaremchuk forvet hattı mükemmel olur. Tarzları farklı da olsa Yaremçuk Falcaodan çok şey öğrenir.

Bu da ekşiden:

her lige her kupaya bir ezik takım lazım. fenerbahçe iyi bir boşluğu dolduruyor. gol de yiyor iyi. daha ne olsun?

ligler başlamadan takımın motivasyonunu yükseltecek bol gollü bir maç mı oynamak istiyorsun; fenerbahçeyle oyna.

averaj mı kasmak istiyorsun; fenerbahçeyle oyna.

her vurduğun top gol mu olsun istiyorsun; fenerbahçeyle oyna.

oyna fener oyna. vurdura vurdura.

Nedir bu 6 numara sevdası anlamadım. Çift 8 ile oynasak daha iyi olmaz mı? Hemen hemen Barça'nın tek altılı sistemini bıraktı futbol camiası çift yönlü iki 8 ile oynamak bizim ligde daha mantıklıdır.
Kullandığın 8 numaralara bağlı. Bu 6 ve 8 kavramları dar skala içermiyor, mesela neden iki 8li sistem daha iyi olur? Arkada bir regista olsa oyunu rakip yarı alana yıkmak daha kolay olmaz mı?

Ya da kullanılan 8 numaralar ne tarz olmalı, Kroos da 8 numara Modric de 8 numara, Thiago da Ndombele de Banega da hatta Nainggolan da.

Burada doğru oyuncu seçimi de önemli. Bence bariz bir şekilde top kapma özelliği yüksek bir oyuncu gelmeli 6 olur 8 olur temel gereklilik bu, sonraki seçenek hava toplarında iyi olmalı, diğer özellikler farklılaşabilir.

Barcelona yüzde 70le top oynayan takım ve Busquets hem regista hem de anchor gibi oynayan bir adam yani hem pas yapar oyun kurar hem de top kapar. O noktada ellerinde Vidal gibi fiziken üst düzey üstüne top tekniği fena olmayan bir adam da var.

Bize gereken oyuncu Vidal, alabilir misin alamazsın o yüzden onun stiline benzer bir adam olmalı ama top kapma ve hava topları net iyi olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt