Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Baskandan yine bir 'degerli Galatasaray taraftarı KAPa fazla bakmasinlar, aşırı yüklenme oluyor' aciklamasi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat heis, kartaliska nezaman geliyor
Josef ve arda'nın gelmemesi camiada derin sarsıntıya neden oldu
o adam atıyor mu,izliyor mu bir türlü anlamadım.Keske, Serkan recberin kesfettegi oyuncuyu alsak
Ricardo marquez

harika

Olmasa bile bizim medyaya gore on milyon bonus vermis oluruz zatenBonservis yok ve maas 5 milyon ha? Beleş.
Arkasindan imza parasi bonus falan cikar ama

Muthis öngoru.
Yahu bu Ibrahim Sangare Yaya Toure gibi adammis. Keske alabilsek ama imkansiz gibi.
Duyumculukta çıta müthiş yükseldi.Emre MOR'un geride kalan eşyalarının boş kutuları kulüp tarafından tahliye ediliyor. Ekli dosyayı görüntüle 53128Ekli dosyayı görüntüle 53129
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cityde sol bek Delph oynadi 29 yasinda, Bayernde ara ara Rafinha sag bek Kanatlar robbery.Bekler, kanat ve forvet oyuncularımız yaşlı sürekli geri gelip yardım-pres yapmaları lazım...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Medyada yaziyorNerden biliyorsun
Banega bu sezon daha cok 6 no oynayip baya iyi performans gosterdi. Cok takilma bence. Tek problem os nin boyu biraz kisa klirBanega - Seri
Biraz yumusak kalir sanki ya