Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kruse zaten forvet arkası. Alex gibi kullanacaklar adamı. 4-2-3-1 gibi düşün. Kruse santrafor değil zaten. Yardımcı forvet.

Altay

Murat - Reyes - Jailson - Dirar

Ferdi - Ozan

Alper - Kruse - Rodrigues

Muriqi

Böyle olur gibi.
Kruse Felix tarzı bir adam değil mi Fener kruse ile oynarsa 4-4-1-1 oynar.2018 benficası gibi. Önde muriç arkasında kruse. Saf santrafor olmadığını biliyorum. Ama 10 numara tam mevkisi değil. Kendisi tamamlayıcı forvet. Alper orta saha özellikli bir kanat olsa ona tamam diyelim ama rodriguesin orta saha ile bir bağlantısı yok. Yine eksikler orta sahada ve sahaya iyi dizilen bir takım görürseler 5 farkı yerler. Bak Augsburg bunlarla oynasaydı felç ederdi bunları. Bu maçlık 10 numara diyorsan tamam bi lafım yok ama lig boyu böyle bir şey yaparsalar istedikleri verimi alamazlar.

tam ateşli emoji zamanı hiç olmazsa 5 10 dk falcao mu diye çıldırırız

gsc yönetimi adına Hekim'den kap bilidirimi

değerli Galatasaray aşıkları foruma daha az giriş deneyiniz bildirimlerimi göremiyorum.

C8ezGEqXsAAOeuh.jpg

Emre inşallah kafayı futbola verir. Aşırı egosu var. Fatih Terim bir şey söyleyince çekip gitmese bari. Hemen de ilk 11 beklemesin.

Çevremizde de görüyoruz sayısı az da olsa eleştiriye hiç tahammülü olmayan hemen küsen insanlar var. İnşallah öyle değildir.

Birde nerede ne yapması gerektiği konusunda sıkıntısı var gibi. Geçen twitterda bir fotosunu gördüm. Celta Teknik Direktörü ile konuşurken kıçını kaşıyordu.

İnşallah Fatih evcilleştirir...

siteye med

canımsın musapp
hoca yeminli

Nando
Linnes Luyi Marcao Naga
Radja
Seri Belhanda
Fegh Falcao Babel

Okan
Linnes Ertugrul Ozorn Emre
Donk Selcuk
Jimmy Adem Emre
Mukiela

yeminim olsun Radja ve Falcao gelirse formalarini alip burada paylasirim. Almazsam eylülün ortasina kadar bir daha foruma girmem!

Çok temiz golcüydü be tosuncuk sakatlayana kadar. Gençlerbirliği altyapısındaydım o dönem. 15 no giymemin sebebiydi. İdol. Respect

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt