- 18 Mayıs 2011
- 22.973
- 12.531
- 1.998
İrfan iyi Mahmut eh...İrfan Can ve Mahmut konusundaki düşünceleriniz nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan iyi Mahmut eh...İrfan Can ve Mahmut konusundaki düşünceleriniz nedir?
Kuyt kadar tempolu ve oyunun içinde değil yav bence uzak 1 örnek.Ben Kuyt tarzına benzettim biraz.
valla üstad irfan oyun içinde çok kayboluyor mahmutta uzun soluklu bir oyuncu değil bence bizim kalibremizde topçu değil ikisideDonkla Mahmut alakasız adamlar yav ikisi de DOS olsa da.
İrfan yedek olur çünkü Seri var ama Badou'dan daha iyi bariz.
O zaman bu sene eğlence çok bize renkdaşKruse birseyi begenmiyorsa net söyler hep öyle

Ekşi hesabı yokmuş sanırımŞeref aydın dün ekşide falcao için 1 ağustosta gelecek yazmış. Durumlar aynı mı acaba hala?
Şeref aydın dün ekşide falcao için 1 ağustosta gelecek yazmış. Durumlar aynı mı acaba hala?
Irfan copÇöp diyenleri merak ediyorum, yoksa ikisi de iyi topçu.
Ekşi hesabı yokmuş sanırım
oğuz serdar diye bir mod mu var burda hiç görmedim![]()
gscimbom.com
oğuz serdar isimli ukala ve galatasaraylılıktan zerre nasibini almamış bir admin'e sahip site. adamın yazdıklarını okudukça "oha lan nasıl bir fenerliyi almışlar sitye" diyor insan. bir hevesle üy…eksisozluk.com
Şöyle bir şey yazmıştı geçenki olay üzerine. Benim anladığım bu hesap gerçek sanki.
Son entry e baksana linki tam çekemedim.oğuz serdar diye bir mod mu var burda hiç görmedim
irfan bizde yedek olur mahmutta donka yedek olur
Bunlar ince çizgiler biraz sadece oyuncunun futbolu değil karakteri, hırsı vs de etkiliyor bu geçişlerde performansı. Başakşehirin artısı nedir mesela topu iyi döndürürler ama eksi olarak da kendilerine hücum edebilen takımlara karşı zorlanırlar dolayısıyla Mahmut ve İrfan aslında bu açıdan baktığımızda başarılı olabilirler ancak büyük takıma geldiğinde baskı altında oynamak onlar için büyük bir challenge olacaktır.valla üstad irfan oyun içinde çok kayboluyor mahmutta uzun soluklu bir oyuncu değil bence bizim kalibremizde topçu değil ikiside
Ohaaaa ahahahah

Var.Ekşi hesabı yokmuş sanırım