Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donkla Mahmut alakasız adamlar yav ikisi de DOS olsa da.

İrfan yedek olur çünkü Seri var ama Badou'dan daha iyi bariz.
valla üstad irfan oyun içinde çok kayboluyor mahmutta uzun soluklu bir oyuncu değil bence bizim kalibremizde topçu değil ikiside

IMG-20190731-WA0031.webp

Mahmut ve İrfan başakşehirden ayrılırsa fenere giderler çünkü fener dünyayı yener

Ekşi hesabı yokmuş sanırım

Şöyle bir şey yazmıştı geçenki olay üzerine. Benim anladığım bu hesap gerçek sanki.

Şöyle bir şey yazmıştı geçenki olay üzerine. Benim anladığım bu hesap gerçek sanki.
oğuz serdar diye bir mod mu var burda hiç görmedim

valla üstad irfan oyun içinde çok kayboluyor mahmutta uzun soluklu bir oyuncu değil bence bizim kalibremizde topçu değil ikiside
Bunlar ince çizgiler biraz sadece oyuncunun futbolu değil karakteri, hırsı vs de etkiliyor bu geçişlerde performansı. Başakşehirin artısı nedir mesela topu iyi döndürürler ama eksi olarak da kendilerine hücum edebilen takımlara karşı zorlanırlar dolayısıyla Mahmut ve İrfan aslında bu açıdan baktığımızda başarılı olabilirler ancak büyük takıma geldiğinde baskı altında oynamak onlar için büyük bir challenge olacaktır.

Şu şartlarda baktığımızda bize Mahmutun iyisi lazım ama Donk olmasa isteyebilirdim yedek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt