Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Seten olsam kendimi çok önemli hissederdim, bir tweetimle rakip takım taraftarının modunu anında düşürebiliyorum, herkes anya yazsa ben konya yazsam bir anda onlar unutulur, benim lafım ağır basar...

Burda bizleri umutlandıran boş duyumcular değil, yönetime yakın adamların falcaoyla ilgili paylaşımlarıydı özellikle ümit davala ve gökhan zan. olumlu gelişme olmasa onlar hiç girmezdi bu topa bence.

Sunu anlamiyorum;

Madem forvet almadan birakmiyorlar, bunu burada bizde duyduk biliyorduk. Ahmet bulut neden gidiyor oraya bilmiyor musun yahu bu forumda insanlar biliyor.
Biri kum saati koyar Ahmet bulut fransada der bedelsiz alacak der.
Whatsapptan yazarlardi bunu zahmet etmis giderek

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu seten denen kuş hiç mi yanılmadı da böyle karalar bağlandı biranda

Bir kanat oyuncusu daha lazım takıma sanki. Babel, Feghouli, Jimmy, Emre Mor, Adem Büyük 5'lisiyle sezona başlamamak lazım. Özellikle Babel'in sezon boyu aynı devamlılıkla oynayacağını sanmam. Emre Mor sol kanat için mi düşünülüyor? Orada daha az oynar diye düşünüyorum. Adem Büyük'e güvenilir mi? Bu yüzden bir kanat forvet daha çok rahatlatır kanat rotasyonunu.

Yunus Akgün var. Ayrıca hazırlık maçında ben Metehan'ı da çok beğendim. Gerektiğinde o da girer rotasyona.

Bu saatten sonra falcao transferi olmazsa bu yönetimin işi gerçekten çok zor olur.
Geçen sene forvet işiyle şampiyonlar liginde rezil olduk
Devre arası alan carvalho rezaleti.
Bu sene da falcao buradan dönerse şu ana kadar ki tüm olumlu hava dağılır.
Inşallah olur falcao işi..

sakin olun bi yav gelmiyecek diye bişey yok monaco oyuncu alınca gönderecek.
oldukı falcao monacoda kaldı diagne ne güne duruyor. 30 gol atmıs arslanım emre morla babelle istatistik rekorları kırar

Çok garip bipolar belirtiler var burada, bir anda yükselip anında düşüyoruz, belki de istikrar vardır ama isimlere dikkat etmedim, iyimserler ve kötümserler olarak
Katılıyorum safak bey sımdı bı duyum patlatalım sabaha kadar uyumazlar ama bırı negatifi verdımı gecmıs olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt