Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Bu samatta nasil topcu takip eden bilen var midir yine ayni hatalara dusulmesin bir kisi ile oyalanip is isten gecmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 52644
Bu arkadaşın kim olduğu tahmin ediliyor arkadaşlar? Nice'teki Danilo'mu , işbirliği muhabbetine falan?
Mitroglu gitmezse gelmez.Cagne giderse ikisi de gelmez mi? Bence ikisinin de gelme ihtimali var. Ama Samatta yerine Onyekuru'yu tercih ederim bonservisli.
ya aslına bakarsan buraya taşınan haberlerin %99u sadece 1 kaynaktan çıkma. Buraya tuttosport bilmemne sport diye düşüyor haberler ama içerik genelde bizim saçma sapan gazeteler. bazılarında dediğin gibi haber olmasa da çok takipçili twitter hesaplarından biri uyduruyor sonuna xspor yazıyor heryere yayılıyor öyle. Nainggolan'da aspordan birinin uydurmasiydi galiba twitterdan yazdıydi adam Ayhan miydi neydi adı. Heryerde gündem oldu şimdiBenim anlamadığım... Başka hesaplar haberi veriyor Sabah kaynaklı.
Direk Sabah (spor) niye vermiyor..veya sitede o haber bulunmuyor
Edit: varmış
![]()
Galatasaray'dan gövde gösterisi: Radamel Falcao'nun geliş tarihi belli oldu
Galatasaray yönetimi, transferinde sona yaklaştığı Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu 3 Ağustos’ta Türk Telekom Stadı’nda Panathinaikos ile oynanacak hazırlık maçına getirmeyi hedefliyor. Dört koldan Falcao transferini bitirmek için çabalayan G.Saray, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kolombiyalı...m.sabah.com.tr
Cagliari nah öder maaşınıFalcao gelmemis daha
Radja’nin italya disina cikma ihtimali yok, bahsi bile geçmemeli
...Karısı kanser hastası, Cagliari eskiden oynadığı ve karısıyla tanıştığı sırada oynadığı kulüp.
Oyuncunun Italya'dan çıkmak istememesi mantıklı.
Boy ortalamasi cok duser, orta sahaya 1.80 ve uzeri olan bir defansif orta saha ariyoruz bence de en mantiklisi oyle olur. Hava toplarinda iyi olamayiz Seri de var kisa boylu zaten.Diagneyi satip 7-8m arasi Nampalys mendye alsak keske, leicester gondermek istiyor
Arif şimdi değneğin iki boklu ucu var.Cagliari geçen sene toplamda 14.5 milyon toplam maaş ödemiş.Bu iyi tarafı bizim için.Ama ellerinde harcayabilecekleri 35 milyonluk bütçe var buda işin kötü tarafı. İnter bonservis isterse oyuncu hertürlü oraya gider. Paradox gibi anasını satayımCagliari nah öder maaşını
Herifler 4,5 u bırak.. 1,5 Mil. zar zor verirler.
Inter mal mı maaşını karşılazsın.
Kanser senin dalga geçebileceğin gibi bir hastalık değil.Umarım yaşamazsın.
Özgür Aytene transfer konusunda inanmayan cidden sasirmistir.
Serdar olayinda yanilmasi birsey degistirmez cünkü o transferde sürekli git geller oldu.
Adam duyum degil resmen bilgi veriyor.
Luyindama olayini hatirladim simdi mesela.
Kimse birsey yazmazken Seri geldi dedi. Banega olmayacak dedi vs..
Nainggolan olayi dogru diyorsa (bitmis dememis daha) dogrudur.
Benim anlamadigim: Terim sezon sonu Galatasarayin gelecegini kurtarmaya yönelik transferler olacak dedi.
Bu yüzden Falcao ve Nainggolan gibi transferleri anlaymiyorum acikcasi.
Müthis kadro olur ama bizim ileriye yönelik isler yapmamiz gerekiyor artik Marcao ve Luyindama da oldugu gibi.
Alinan oyuncular hep yasli Valentin haric.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Cagliari bu kadar maddi yükün içine girmez bir oyuncu için. O paralar ile o "küçük" 3-4 oyuncu alır / idare eder.Arif şimdi değneğin iki boklu ucu var.Cagliari geçen sene toplamda 14.5 milyon toplam maaş ödemiş.Bu iyi tarafı bizim için.Ama ellerinde harcayabilecekleri 35 milyonluk bütçe var buda işin kötü tarafı. İnter bonservis isterse oyuncu hertürlü oraya gider. Paradox gibi anasını satayım
Bence Mitro zaten gidici. Son macta hic firsat vermedi hoca. Tek Falcao ile sezona baslayacagimizi da sanmiyorum. Tek forvet riskli olur. Ya Onyekuru (Babel forvette oynar ihtiyac olunca) ya da Samatta alinacaktir diye düsünüyorum.Mitroglu gitmezse gelmez.
Falcao
Mitroglu
Samatta
Yapmaz bizim "Santrafor olmasada sezona başlanır" düşünen ve geçen dönem yapan yönetim.