Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Belhanda:

Ben de iz bırakmak istiyorum. Yarışmacı ve rekabetçi bir ruha sahibim. Star olmak için değil sahada en iyisini vermek için buradayım. Futbola ön libero olarak başladım ama çok tekniktim.
Forma numaraları ile ifade etmem gerekirse önce 5 numara oynadım, sonra 6, ardından 10 numara oldum.

Nianggolan 10 numaradan devşirme 8 numara, hatta Seri bile öyle, adam sert oyuncu olmamasına rağmen sırf siyahi diye önliberoya yazılıyor.

Bizim deliyi 6 numara / önlibero / DMC her ne demek isterseniz, o pozisyonda düşünmüyorlardır di mi :D

Hani Nianggolan geldi de, derdim bu olsun diyeceğim, ama adama tam ısındım, bir şoku daha kaldıramayabilirim :D

Inter Nainggollan'ı zorunlu satma olayı ile mı aldı ?

38 Mil verip, üvey çocuk muamelesi yapmakta garip.

"The Ninja would like to return to Cagliari, where he has already played and where his wife lives."

Cagliari'ye dönmek istiyormuş. Eşi de oradaymış :red:
aynı haberler dönüyo.şampiyonlar liginde oynamak istiyomuş.son ve en iyi kaynaktaki haber bunu söylüyo.footbal itallia

Onyekuru ile ilgili sosyal medyada bir tek bile transfer haberi yok. İngilterede transfer sezonu bitince bize gelir.

Ne var bu Cagliari de anlamadım.

Gel işte taraftarın kralı seni bekliyor.

Keşke Diagne'ye de böyle sahip çıksaydık.
46 macta 42 gol atana oyuncuya demedigini birakmadi taraftar, aylardir sosyal medyada yonetime satin diyerek baski uyguluyorlar, hem oyuncuyu degersizlestiriyorsun, hem de yonetime satamiyorsunuz diye laf atiyorsun. Oyuncuyu oyun olarak ben de begenmiyorum ama cikip sosyal medyada oyuncuyu degersizlestirmeye ne gerek var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt