Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ağaoğlu: "Biz panik transferi yapmayacağız. Panik yaparsanız gidip Diagne'yi 13 milyon euro'ya alırsınız. Benim takımın yıllık maliyeti o kadar."
Bu bizim oyuncumuza niye laf ediyor yav, biz Yusuf'la ilgili böyle bir şey desek ortalık ayağa kalkar. Bizim kulüp cevap versin şu gereksize

Kaynak burası dememiştir belki

İnş dememiştir. Çünkü biz oyuncuyu satma aşamasındayız böyle salakça bir açıklama olamaz. Bunun hukiki yaptırımı bile olur bunlar taraftar değil ki koskaca kulüp başkanları rakip takım oyuncunun değerini düşüremez bana göre. Şunun gibi angutlar yüzünden Trabzonspor'dan soğuyorum.

Fiko da bi ara böyle havalı havalı konuşuyordu, transfer efsanesiydi. Şimdi meteliğe kurşun atıyor.

Ağaoğlu hırbosununda bir kuyruk acısı var bizimle anlamadım, çocukluğuna inmek gerekir belkide. Netice de sportif başarısı olmayan başkan teneke ile kovalanır. Daha yeni 1-2 sene içinde onu da teneke ile kovalarlar laz uşakları.

Cumhur Önder Arslan
@ArslanCumhur
En iyisi uzunca bir süre Twitter'a hiçbir şey yazmamak..

Zaten TV'de, radyoda, sosyal medya platformlarında çokça yer alamıyordum, bundan sonra da yer almam olur biter.

Merak eden olursa da Cumhuriyet Gazetesi'nde devam ediyorum.

Saygılar, iyi günler..

Galatasaray'ın muhabiri,duyumcusu da burnundan kıl aldırmıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt