Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 27 yaşındaymışAcaba Belçika'dan gelecek scout transferi mi? Edmond muydu neydi.
Ses yapanlar ölüyor, ses yapmayanlar yaşayıp çoluk çocuk yapıyor.Abi eskiden sivrisinekler ses yapardı.. kan emmeye başladılar mı mal gibi olurlardı
Şimdikiler bordo bereli eğitimi alıyor herhalde ses yok görüntü yok istedikleri zaman ırzımıza geçip gidiyorlar uuyamıuorummmm
origi h. o.O 27 yaşındaymış
Haluk yaşını öğrendim 24 demişti
Ayrıca Belçika doğumlu
Güzel laf sokmuş da... BJK'ın Pepe yı alması .. yorumu ile ne alakalı.Gökhan Dinç:Bu yaştaki adama bu paralar verilmez(Falcao için)
Haluk Yürekli:Niye Beşiktaş Pepe'ye 2 sene 10 m verdi
:cool:
gökhan dinç yerinde duramıyor şu an
Yok hayırorigi h. o.

Scout Transfer ise, niye bukadar uzun sürer ?!scout transferi için bu hafta düğmeye basılıyor. iskandinav kökenli bir forvet transferi gündemde. falcao'dan bağımsız bir operasyon olacak.
haluk yürekli demiş.
Kolpacilik kolay seyDemir şu an kolpacılık yönünde emin adımlarla ilerliyor.. %10luk bir şüphe kaldı sabırla bekliyorum![]()
Bana bir malumat gelmedi malesef varsa duyumcularin duyumlari okumak isterim@Demir P. Baş renktaş yok mu yeni gelişme ?
Max Kruse diyorlar altta da onlar burada değil sanki![]()
Onu bilemem de bunu söyleyince kem küm etmeye başladıGüzel laf sokmuş da... BJK'ın Pepe yı alması .. yorumu ile ne alakalı.
Yoksa Pepe transferine çok olumlu mu bakmıştı geçmişte ?