Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam hem dün bir şey yazıyor. Bugün 10 kişi sormuştur doğru mu diye? Şimdi biz bu adamı nasıl kale alacağız?

Adam olan yazdıklarının arkasında durur.

Adam değilmiş....
Buyur rengim

#DerinGSC

Screenshot_20190729-014216~2.webp

Bende biliyorum ve o kaynak Serdar konusunda yanilmisti. Screenshotlar duruyor. Asla ama asla Kimseye gösteremem yanliz Özgürü zor durumda birakmak istemiyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Kaynağı yanılamaz.Duyum değil bilgi veriyodu.Serdar önce takımda kalacaktı sonra gitmek istedi.Kaynağın adını yazma renktaş..

Naingolan eroin kullaniyor icki iciyor ve sabaha kadar partilerde geziyor.

Vucudu fiziksel olarak yetersiz zaten cunku kiloluymus.

Cok buyuk risk bence, en iyisi Diagns satip bonservissiz Falcao alip parayi Sangare'yi gommek lazim.

Bende biliyorum ve o kaynak Serdar konusunda yanilmisti. Screenshotlar duruyor. Asla ama asla Kimseye gösteremem yanliz Özgürü zor durumda birakmak istemiyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bende de var o mesajlar, kaynağı Serdar olayını bildiydi sanki. Belki ayrı mesajlarda olabilir.

Hatırladığım kadarıyla Fener'den bonservis koparmak için kalacak açıklaması filan yapmıştık.

Kaynağı yanılamaz.Duyum değil bilgi veriyodu.Serdar önce takımda kalacaktı sonra gitmek istedi.Kaynağın adını yazma renktaş..
O kaynağı bilmeyen yok. Twitter sen de mesaj at sanada bilgi verir o adam. Tabi önceden öyleydi son zamanlarını bilmiyorum. Çünkü biz de test etmiştik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt