Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
bitmis durumda. Artik stopere cektiler
O zaman bize; en kısa sürede 7-8 milyona alıp 4 milyon maaş vermelerini temenni etmek düşer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitmis durumda. Artik stopere cektiler
UEFA finali gelebilir.Şl finali gelir mi acaba bu kadroyla ?
Son zamanlarda stoper oynuyor diyorlardı. Alırlarsa çok iyi olur hem bonservis hem de yüksek maaş gömecekler tabi ali koç el altından halletmezse. Elifin parası hiç olurFener'in başkanı Luis gustavo için marsilya'ya gitmiş.
Gustavo'yu takip eden varmi?
Son durumu nedir.
Eskiden fena değildi şimdi nasıl?
Yaşı 32 olmuş.
Bunlar eliften gelen 16 milyonu iyi degerlendirmemeli.
Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin.Benim ailemde şu anda kanser tedavisi gören 3 kişi var. Sen tedavi edebiliyorsan getirelim hemen yanına. Ne istersen de veririz.
muhtemelen patates olmusturFener'in başkanı Luis gustavo için marsilya'ya gitmiş.
Gustavo'yu takip eden varmi?
Son durumu nedir.
Eskiden fena değildi şimdi nasıl?
Yaşı 32 olmuş.
Bunlar eliften gelen 16 milyonu iyi degerlendirmemeli.
Demin Shenzenli Mistafa abim aradı perşembeyi bulur dedi ekstra uzatma talepleriyleCin'de transfer Carsamba bitiyor, degil mi?
Cagliari nasıl verecek bu maaşı? 8,3 hayatta veremezler.
Yangin tayfa basar buraayiii arooooSabah böyle hareketli başladı ise, kim bilir akşama ne olurr
anladigim kadariylaO zaman bize; en kısa sürede 7-8 milyona alıp 4 milyon maaş vermelerini temenni etmek düşer.
İnşallah öyle birşey olurda hem Belhanda hem Diagne çöplerinden kurtuluruzNaing doğruysa eğer, (sanmıyorum doğru olduğunu) belhandaya yol verecekler.
Hoca dos almadan mümkün değil transferi kapatmaz.
Şl finali gelir mi acaba bu kadroyla ?
Beklenen rakamlarda teklif yok.Diagne ne durumda kritik olan diagne bence herkes transfer bekliyor ama
seri nainggolan belhanda olur tabi kralhanda gönderilip golcü bir ofansif orta saha alinmasi daha isabetli olur.Naing doğruysa eğer, (sanmıyorum doğru olduğunu) belhandaya yol verecekler.
Hoca dos almadan mümkün değil transferi kapatmaz.