- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Ama ölüm grubu vs olmazsa bu kadro gruptan otomatikman çıkar sadece çıkmak istemezse cıkmazUEFA finali gelebilir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama ölüm grubu vs olmazsa bu kadro gruptan otomatikman çıkar sadece çıkmak istemezse cıkmazUEFA finali gelebilir.

Sesini çıkarma renktaş.anladigim kadariyla
Gustavo
Mouting
Ilsankeri
istiyorlar. Bunlar yine mal mal isler pesinde
Ölüm grubu kesin gelecek. O şans 1 defa gelir onu da geçen sezon teptik.Ama ölüm grubu vs olmazsa bu kadro gruptan otomatikman çıkar sadece çıkmak istemezse cıkmaz![]()
hazirlik maclarinda bile süre almadigina göre artik selcuk pek topcudan sayilmiyor hoca nazarinda. kadro dolsun diye sözlesme yaptilar herhalde.Ortasahada rotasyonda oynayabilecek donk, seri, selçuk, jimy ve birde ömer var diyerek yeterli görmezler umarım. Selçuk artık soyunma odasında gaz vermeye yarar ancak.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hazirlik maclarinda bile süre almadigina göre artik selcuk pek topcudan sayilmiyor hoca nazarinda. kadro dolsun diye sözlesme yaptilar herhalde.
ne oldu acaba? ben kacirmisim onuİlk Leipzig maçından sonra kamptan ayrılıp İstanbula döndü zaten oynayamazdı
Valla bende öyle hissediyorum renktaş bu sene messi gelecek gibi sanki istanbulaÖlüm grubu kesin gelecek. O şans 1 defa gelir onu da geçen sezon teptik.
Ölüm grubu işimize yarar diye düşünüyorum. 1 ve 2. torba takımları çekişirken evimizdeki avantajı kullanıp çıkabiliriz.Ölüm grubu kesin gelecek. O şans 1 defa gelir onu da geçen sezon teptik.
Norm ender her yere ambargo koymaya devam edecek diyebiliriz
3. oluruz en fazla, kimi transfer edersek edelim bu sezon CL de gruptan cikamayiz bence.Ölüm grubu işimize yarar diye düşünüyorum. 1 ve 2. torba takımları çekişirken evimizdeki avantajı kullanıp çıkabiliriz.
Veremezler..
İnter illa gönderecekse bu adamı en iyi teklifi bekleyecek, ya da taşın altına elini sokacak. her iki durumda da acele etmezler, yani bana böre bu hafta bitecek bir transfer gibi durmuyor. İnter biraz daha bekleyecektir.
bunlar olabilir mi acaba Roman Yaremchuk - Oyuncu profili 19/20 Nikolay Komlichenko - Oyuncu profili 19/20Haluk Yürekli: "Galatasaray, scout ekibinin raporu doğrultusunda yöneticilerin bile ismini bilmediği 24 yaşında ismi sır gibi saklanan golcü için bu hafta içinde düğmeye basacak."