Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatılıyorum hakan sana,özgür zaten duyumcu değil öyle olsa twitter fln açıp prim yapmaya çalışır,özgür iyi bir Galatasaraylı ve bizlere bilgi veriyor direk 1. ağızdan.

Transfer konusunda gençlere yönelememe sebebimiz ekonomik şartlar,bonservis verme şansımız yok genç yetenekli bir ön libero 5-6 milyon eurodan başlıyor ki diagneye beklenen teklifler yok mecbur kiralık yaşlı alıcaz,bu sene böyle idare edicez.
Besiktasin yaptigi hatayi yapmayiz umarim 2 sene sampiyonluk sonrasi.

Diagne öyle böyle satilir zaten.

İbre bize dönebilir. Cagliari'nin alması için Maaşın bir kısmını ve vergilerin İnter tarafından ödenmesini isteyecektir. Bu da İnter için 5-6 milyonluk külfet demek.

İbrenin bize dönmesi için İnterin kiralama ücreti almaması ve maaşını da kısmen karşılaması lazım. Yönetim Falcao dışında hiç bir yeni transfer için 3M barajını geçmek istemiyor. Zaten mali şartlarda buna elvermiyor.
En iyi ihtimal yıllık maaçının 3M sini biz veririz kalanını İnter verir 1,5M menejeri istiyormuş bize totalde 4,5M a malolur. Transferin bu seviyeye gelmesi lazımki bence zor.

Cagnenin satilmamasi dunyanin sonu degil
Devre arasi var
Forveti bonservissiz halledersek sıkıntı yok.

Bu cok güzel olmus yav, mutlaka alirim.

EAofJcRX4AAvu5h

Göztepe, Gambiyalı stoper Bubacarr Sanneh’i imza için İzmir’e getirdi.

V
ay iyi transfer

İbrenin bize dönmesi için İnterin kiralama ücreti almaması ve maaşını da kısmen karşılaması lazım. Yönetim Falcao dışında hiç bir yeni transfer için 3M barajını geçmek istemiyor. Zaten mali şartlarda buna elvermiyor.
En iyi ihtimal yıllık maaçının 3M sini biz veririz kalanını İnter verir 1,5M menejeri istiyormuş bize totalde 4,5M a malolur. Transferin bu seviyeye gelmesi lazımki bence zor.

Biz bu paraları veremiyorsak Cagliari nasıl verecek? Vergileri de düşününce onlar için daha zor transfer olur.

Az önce İtalyan basınında gördüm. Cagliari'nin Nainggolan'ı alması için oyuncu satması gerektiğini yazmışlar. Orta sahaları çok şişkinmiş. Bir transfermarkt'e bakayım dedim. Orta sahada ön libero, merkez orta saha, 10 numara ve forvet arkası olmak üzere 14 oyuncuları var.

Screenshot_20190729_131740_com.android.chrome.jpg

Cagliari 4.5 milyon maaş veremez. Nainggolan indirim yapar 2-3 aralığında bişey isterse ona lafım yok tabi. Ama Cagliari talip mi o bile belli değil henüz.

ulusul basında haberturk dısında naingolanı bize yazan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt