- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.372
- 5.003
evet salı oldu falcao gelmedi mi hala?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane normal Santrafor olsaydı çıkardık...Ölüm grubu kesin gelecek. O şans 1 defa gelir onu da geçen sezon teptik.
Gelsin. Donk, ayağını eline verir.Valla bende öyle hissediyorum renktaş bu sene messi gelecek gibi sanki istanbula
ulusul basında haberturk dısında naingolanı bize yazan yok
Baya cok para geliyordu gecen sene gruptan ciksaydik. Gruptan cikmak 9.5 milyon Euro.Bir tane normal Santrafor olsaydı çıkardık...
Çıkınca kaç kayme geliyor ?
Kim bilir kaç Avro için adam almadılar...
cagliari ne yahu i kendini kime gösterecek orda , gelsin şampiyonlar liginden oynasın işte."Nainggolan Çin'den gelen teklifi reddetti. Rog'u alan ve Nandez'le ilgilenen Cagliari'nin gündemine geldi. Cagliari 1.5m€'nun üzerinde teklif etmeye istekli, ancak Nainggolan 3 katını kazanıyor. İnter geçen yaz önemli bir yatırım yapmışken karar vermeden önce düşünmek istiyor."
Pedullà: "Inter, una sola proposta per Nainggolan: Radja ha creato zero problemi quando..." - Pedullà: “Inter, una sola proposta per Nainggolan: Radja ha creato zero problemi quando…” https://t.co/7k4PLGeC0f
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
OhaBiz bu paraları veremiyorsak Cagliari nasıl verecek? Vergileri de düşününce onlar için daha zor transfer olur.
Az önce İtalyan basınında gördüm. Cagliari'nin Nainggolan'ı alması için oyuncu satması gerektiğini yazmışlar. Orta sahaları çok şişkinmiş. Bir transfermarkt'e bakayım dedim. Orta sahada ön libero, merkez orta saha, 10 numara ve forvet arkası olmak üzere 14 oyuncuları var.
Ekli dosyayı görüntüle 52677
2-3 Mil için vazgeçip, daha da kaybettik kesin.Baya cok para geliyordu gecen sene gruptan ciksaydik. Gruptan cikmak 9.5 milyon Euro.