Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın özel nedenleri var. eşinin hastalığı olmasaydı çok net bize gelirdi.sağlık olsun artık başka alternatiflere yoğunlaşmak lazım.

Falcao için şartları zorluyoruz, Falcao'da reddetmemiş belli ki görüşmeler belli bir aşamaya gelmiş. Umarım artık olumlu sonuçlanır.

Galatasaray Emre Mor’u satın alma opsiyonuyla kiraladı. Oyuncu Cuma günü İstanbul’da olacak. [ajans1905]

Falcaoya van persie tarz maaş ödeyeceğiz heralde. Inş sonu van persie gibi olmaz

Yahu en önemlisi ve en çok olanı polyanacı tayfa ve yönetimci tayfayı unutmuşsun...
Ben tayfa mayfa bilmem heis,olay Galatasarayın başarısıdır.Galatasaray kazanınca ben mutlu oluyorum,kaybedince üzülüyorum.Real madridi 3-2 yendiğimizde gözlerimde beliren mutluluk parıltısını şu ana kadar hiç bir hatun veremedi bırak hatunu mevcut yaşamımda çok az o denli mutlu oldum.Olayın özütü bu.
İşin hasılı hakkatten
Aslolan Galatasaray.

Emre Mor işi muazzam oldu , takımda eksikliği çok net bir oyuncu profiliydi. 11 oyunculuğuna terfi edeceğinden şüphem yok

Bu falcao da ne nazli adammis yaw geleceksen gel gelmeyeceksen gelmiyorum de bitsin gitsin uzatmanin manasi nedir zevk mi aliyor serefsiz oyalayinca

IMG_2363.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt