Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka şimdi bu? Benim adama hak verdiğim husus transferin plansızlık sonucu 13 milyon euroya sonuçlandığı. Son dakikaya kadar forvet almazsan Kasımpaşa da sana gol kralı forvetini o fiyata takar işte. Gomis gönderildikten sonra Modeste'yi alabilseydik, devre arasında Alan veya Pato'yu alabilseydik 13 milyon euro vermeyecektik. Adam haklı.
Son dakika diagnede gelmeseydi belki sampiyon olamicaktik. 13 verdik sampiyon olduk karsiligini fazlasiyla aldik. Bende ölup bitmiyorum cagneye.. kapta 10 milyob yaziyor. El alti bonus falan anlamam ben 10a geldi sampiyonlukta katkisi oldu. Ts baskaninin işi degil bizim transferlere burnunu sokmasin..

Son dakika diagnede gelmeseydi belki sampiyon olamicaktik. 13 verdik sampiyon olduk karsiligini fazlasiyla aldik. Bende ölup bitmiyorum cagneye.. kapta 10 milyob yaziyor. El alti bonus falan anlamam ben 10a geldi sampiyonlukta katkisi oldu. Ts baskaninin işi degil bizim transferlere burnunu sokmasin..
Sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Diagne'yi sezon başında 4-5 milyon euroya almak varken devre arasının son gününde göt zoruyla 10+3 milyona alıyorsun. Demek istediğim ve Ağaoğlu'nun da dediği plansızlık. Plansızlık olmasaydı zaten son dakikada gelmezdi.

Sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Diagne'yi sezon başında 4-5 milyon euroya almak varken devre arasının son gününde göt zoruyla 10+3 milyona alıyorsun. Demek istediğim ve Ağaoğlu'nun da dediği plansızlık. Plansızlık olmasaydı zaten son dakikada gelmezdi.

Diagneyi sezon sonu belki 1 milyon falan daha ucuza alırdık. ha o kadar para verilmez orası ayrı

Emre geldiyse Onyekuru yalan oldu demektir ama Onyekuru performansı sergilerse kimse şaşırmasın.Büyük patlama yapabilir.

O değil de geçen sene 34 haftalık lig maratonunda bizim puan kaybedip fb'nin mac kazandığı 2 hafta varmış sadece.
Ilki ligin 18.haftası biz alanya deplasmanında puan kaybederken bunlar içeride malatyayı yenmiş.
Diğeri ise ligin son haftası biz sivas'a yenilirken onlar da içeride antalya'yi yenmiş.
Bir önceki sezon da zaten son 6 maçı kazanıp şampiyon olmuştuk gençlerbirliği maçından sonra...
Yani toplamda son 40 lig haftasında sadece 2 hafta biz puan kaybedip bunlar kazanmışlar.Yani 40 haftada sadece 2 defa doya doya mutlu olmuşlar..
Formalite sivas maçını saymazsak adamların puan farkı azalttığı sadece 1 hafta olmuş son 40 haftada..
Tam bir dram..

Patlat transferleri Vasfeeeeeey

tenor.gif

Ne dediysek o :hat:

Başkan anladığım

Kuculme ile sadece genç ile başarı gelmez.

Elemine edip süzgeçten geçirip güdümlü füze gibi rakiplerimize gecirecez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt