Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük küçük fark etmez. Bir ürün bile almasan tarafını belli edip bu sürece destek olmuş olursun BÜYÜK GALATASARAYLI.

Aşağıdaki ürün ve markaları kullanma, kullandırma!

#BoykotKoç
0CBB6634-EBBE-4BD8-AF56-085DB7AA3FA8.webp

Tolga Ciğerci yine sakatlanmış. Zerre hayrını göremediler herifin.

Arabistan'daki çizgisini bozmayarak Garry'nin de benzer şekilde ellerinde patlaması umuduyla.

Sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Diagne'yi sezon başında 4-5 milyon euroya almak varken devre arasının son gününde göt zoruyla 10+3 milyona alıyorsun. Demek istediğim ve Ağaoğlu'nun da dediği plansızlık. Plansızlık olmasaydı zaten son dakikada gelmezdi.
Ya kardesim biz kendi aramizda elestiririz. Benim demek istedigim ts baskanina bok yemek duser. Niye anlamamkta israr ediyosun

Koç grubunu boykot edeyim dedim sonra farkettimki zaten bu markaların hiçbirini kulanmıyorum

Falcao transferi kesin olarak bitmediyse başkan nasıl uğraşıyoruz diyebiliyor? İma bile etmemesi lazım.
Transferin bitmiş olması lazım yoksa şu dakikadan sonra kesin yatar zaten..

Okan
Mariano Ahmet Ozornwafor Emre
Donk Jimmy
Adem Atalay Emre
Mitrouglou

Ligde ilk 5e girer mi?

Elim ayağım titredi kadroyu görünce. Çeyrek final banko. Yarı final ASY de zorlanır.
Nasil atip tutuyorsunuz ceyrek final nasil banko grupta 1 den liverpol 2 den city barca filan gelirse banko gruptan cikicakmisin kagit uzerine isim yazmakla kadro olmaz

Biz kagit uzerinde ne kadrolar gorduk sahada dokulen o yazdigin kadro uefa liginde final oynarasa sukret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt