Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
türüc kazıgı teget gecti galiba(insallah) 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kume düser.Okan
Mariano Ahmet Ozornwafor Emre
Donk Jimmy
Adem Atalay Emre
Mitrouglou
Ligde ilk 5e girer mi?
Eleştirinde bile övgü var vasatın uefa finaliyse hepimizden daha cüretkarsın.Nasil atip tutuyorsunuz ceyrek final nasil banko grupta 1 den liverpol 2 den city barca filan gelirse banko gruptan cikicakmisin kagit uzerine isim yazmakla kadro olmaz
Biz kagit uzerinde ne kadrolar gorduk sahada dokulen o yazdigin kadro uefa liginde final oynarasa sukret
Ben 6. ya da 7 .olacağını düşünüyorumKume düser.
Nerdeyse bize Falcaonun maliyetiyle denk bir maliyet o Rodrigez şikecilereTolga Ciğerci yine sakatlanmış. Zerre hayrını göremediler herifin.
Arabistan'daki çizgisini bozmayarak Garry'nin de benzer şekilde ellerinde patlaması umuduyla.

cuma mübarek gün ya o yüzden olabilirBir transfer gerçekleştiyse 1-2 gün içinde gelir neden cuma günü geliyor Emre Mor
Yalan dolan yacuma mübarek gün ya o yüzden olabilir![]()
Imkansız. O defansla her mac iki gol yersin. O os ve forvetle de anca 30 gol atarsin.Ben 6. ya da 7 .olacağını düşünüyorum
Cuma hayirli bir gun.Bir transfer gerçekleştiyse 1-2 gün içinde gelir neden cuma günü geliyor Emre Mor
Bakary'iumDenizlispor'a bak Bakary Sakho'yu almış
![]()
Bakary Sako - Oyuncu profili 25/26
Bakary Sako, 38, Mali ➤ LB Châteauroux, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 25 bin € ➤ * 26 Nis 1988, Ivry-sur-Seine, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Çok seksi değil mi yaaaaavalla uzun saçla at hırsızına benziyor, kısa saçla çok klas yakışıklı bir abiye dönüşüyor
Ona veren vereceği kadar veriyordur zaten,böyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum..
Ulan ne cok frikik veriyorsun. Gecende bana veriyordun

Olsun. Transferi bitirmek için herşey yapılmalı.Ona veren vereceği kadar veriyordur zaten,böyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum..
Bu adamlar sporcu dikkat et ama yine de sen bilirsin.Olsun. Transferi bitirmek için herşey yapılmalı.